Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «32» Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «32» Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 19:33
Θύμα έκπληξης παραλίγο να πέσει η Μάντσεστερ Σίτι η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην έδρα της κόντρα στη Σέφιλντ Γουένστντεϊ, ωστόσο ο Τζέιμς Μίλνερ με δύο γκολ (66’, 90+1’) την ημέρα των γενεθλίων του, έκανε την ανατροπή (2-1) χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Πρόκριση και για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-0 τη Γέοβιλ.

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη Σέφιλντ Γουένστντεϊ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Έτιχαντ» και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι προτίμησε να μην προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, όμως η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’ χάρη σε γκολ του Νουχίου. Η Σίτι δεν μπόρεσε να απαντήσει στο πρώτο μέρος, ωστόσο τα κατάφερε στην επανάληψη χάρη σε γκολ του εορτάζοντα Τζέιμς Μίλνερ στο 66’.

Οι «πολίτες» πίεσαν για την ανατροπή προκειμένου το παιχνίδι να μην οδηγηθεί σε επαναληπτικό και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις, με τον Μίλνερ να χρίζεται ξανά σκόρερ στο 90+1’, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-1.

Πρόκριση για Μαν. Γιουνάιτεντ, σε επαναληπτικό η Σαουθάμπτον


Κύπελλο Αγγλίας: Στους «32» Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ (video)
Πρόκριση και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Γέοβιλ και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην ουραγό της 3ης κατηγορίας στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο 64’ με τρομερό σουτ του Ερέρα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Ντι Μαρία μετά από ασίστ του Ρούνεϊ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Στόουκ με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κέρδισε με 3-1 την Ρέξαμ (που προηγήθηκε στο σκορ) ενώ την πρόκριση πήρε και η Άστον Βίλα, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Μπλάκπουλ.

Αντίθετα σε επαναληπτικό (στις 14/1) θα οδηγηθεί το ζευγάρι της Σαουθάμπτον με την Ίπσουιτς, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σεντ Μέρις».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.