Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γιορτές στην κορυφή

Σούπερ Λιγκ: Γιορτές στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2014 22:21
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Λεβαδειακό και θα κάνει γιορτές στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ καθώς πέρασε ξανά στην 1η θέση με +1 από τον Ολυμπιακό. Οφσάιντ το πρώτο γκολ του Τζαβέλλα (12’) ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με τον Μάντζιο στο 23’ με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν. Το άλλο γκολ ο Περέιρα (51’), μείωσαν με Κονέ (80’) οι γηπεδούχοι που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για την ισοφάριση.

Τη νίκη που του επιτρέπει να ανέβει ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ πήρε στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε δύσκολα με 2-1 τον Λεβαδειακό και θα κάνει γιορτές στο +1 από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Αναστασιάδη ξεκίνησε ιδανικά καθώς προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Τζαβέλλα, μετά από φάση διαρκείας στην οποία ο Σαλπιγγίδης που κάνει το σουτ είναι οφσάιντ, το οποίο όμως δεν υποδείχθηκε από τον βοηθό.

Σούπερ Λιγκ: Γιορτές στην κορυφή
Έντεκα λεπτά μετά, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο 23’ μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζιο του Λεβαδειακού, καθώς οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και ο Παππάς τους έδειξε κόκκινη κάρτα.

Στο 27’ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, καθώς το σουτ του Περέιρα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη, με τον Αργεντινό όμως να βρίσκει δίχτυα στο 51ο λεπτό, «γράφοντας» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν απειληθεί σημαντικά από τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο η εικόνα του ματς άλλαξε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν μέτρα, ψάχνοντας το γκολ ώστε να επιστρέψουν στο ματς. Στο 61’ ο ΠΑΟΚ έχασε με τραυματισμό τον Βίτορ και τελικώς στο 80’ ο Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Κονέ.

Μάλιστα, η ομάδα του Παντελίδη «άγγιξε» το 2-2, με τους Βοιωτούς να είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Σοτέλο (82’, 85’) και Μιλοσάβλιεφ (88’, 90+1’) για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με το 2-1 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Παράπονα από την διαιτησία είχε και ο ΠΑΟΚ ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για αρκετά φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού, με τον Αναστασιάδη να κάνει λόγο για «παρωδία» στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.