Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πεντάρα και… καλές γιορτές

Football League: Πεντάρα και… καλές γιορτές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2014 19:59
Το 5x5 εντός έδρας έκανε η ΑΕΚ η οποία κέρδισε με 5-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2014. Δύο γκολ ο Μπρέσεβιτς (3’, 77’), από ένα οι Πλατέλλας (5’), Ντούνης (40’) και Λαμπρόπουλος (83’). Τρεις ασίστ και ένα δοκάρι ο Μάνταλος, μείωσε στο 64’ ο Μπακομήτρος για τους φιλοξενούμενους.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2014, καθώς η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 5-1 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και έκανε το 5x5 στην έδρα της.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο 5ο λεπτό, καθώς Μπρέσεβιτς (3’) και Πλατέλλας (5’), μετά από ασίστ του Μάνταλου, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς, με τον Ανέστη να δηλώνει «παρών» σε προσπάθεια του Τσιμόντζι στο 7ο λεπτό, ενώ στο 33’ ο Γουόρντεν βγήκε τετ-α-τετ με τον Έλληνα πορτιέρο, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Έτσι, στο 40’ η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ με πλασέ του Ντούνη, ο οποίος σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι διευρύνοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στη επανάληψη, οι Ευβοιώτες κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Μπακομήτρου στο 64’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο στη συνέχεια η «Ένωση» πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Μπρέσεβιτς (77’) και Λαμπρόπουλο (83’), διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Μάλιστα στο 90+1’ ο Μάνταλος σημάδεψε το δοκάρι του Μελίσσα, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί και αυτός σκόρερ της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.