Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τη Λίβερπουλ στο 90+7’ ο Σκτρελ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τη Λίβερπουλ στο 90+7’ ο Σκτρελ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2014 20:36
Ο Μάρτιν Σκτρελ χτύπησε στο κεφάλι μετά από πάτημα του Ζιρού στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», ωστόσο όχι μόνο συνέχισε στο παιχνίδι αλλά με δικό του γκολ στο 90+7’ -και μάλιστα με κεφαλιά- χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στους «κόκκινους». Προηγήθηκαν με Κουτίνιο (45’) οι γηπεδούχοι, γύρισαν το σκορ με Ντεμπισί (45+2’) και Ζιρού (64’) οι Λονδρέζοι.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», με τον Μάρτιν Σκτρελ να εξελίσσεται σε ήρωα της βραδιάς για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά στο 90+7’ για το τελικό αποτέλεσμα.

Και αν ρωτάτε γιατί ο διαιτητής έδωσε τόσα λεπτά καθυστερήσεων, αυτό συνέβη εξαιτίας του σκληρού τραυματισμού του Σκτρελ, καθώς ο Ζιρού τον πάτησε κατά λάθος στο κεφάλι στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο ο Σλοβάκος αμυντικός συνέχισε με δεμένο κεφάλι και λίγο πριν το φινάλε γλίτωσε την Λίβερπουλ από την ήττα.

Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάρκοβιτς στο πρώτο μέρος και τελικά πήραν προβάδισμα στο 45’ με γκολ του Κουτίνιο. Ωστόσο η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή χάρη στα γκολ των Ντεμπισί (45+2’) και Ζιρού (64’) «παγώνοντας» το «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και παρότι έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 90+2’ λόγω αποβολής του Μπορίνι, γλίτωσε το βαθμό λίγο πριν το φινάλε με κεφαλιά του Σκτρελ.

Έτσι η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Σαουθάμπτον στην 5η θέση, μένοντας στην 6η με 27 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 10η με 22.

Τα γκολ:




Ο τραυματισμός του Σκτρελ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.