Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαλκάο: «Θέλω να μείνω στην Μαν. Γιουνάιτεντ»

Φαλκάο: «Θέλω να μείνω στην Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 15:40
Την επιθυμία του να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εφόσον αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής εξέφρασε ο Φαλκάο.

Οι τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Φαλκάο τη φετινή σεζόν, δεν έχουν επιτρέψει στον Κολομβιανό επιθετικό να αποκτήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής άσος μετράει μόλις 8 συμμετοχές (3 ως βασικός) με τους «κόκκινους διαβόλους» και ήδη έχουν δημιουργηθεί σενάρια που θέλουν την αγγλική ομάδα να αναζητά τον τρόπο για να λύσει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 315 χιλιάδων ευρώ!

Από την πλευρά του, ο Φαλκάο δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην Μαν. Γιουνάιτεντ εφόσον αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής:

«Από την δική μου οπτική θέλω να μείνω όμως πιθανώς πρέπει να αναλύσω περισσότερο την κατάσταση. Θα δούμε. Αν παίζω περισσότερο, θέλω πραγματικά να μείνω. Ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμό και αναγκάστηκα να περιμένω την ευκαιρία για να αγωνιστώ. Πλέον νιώθω έτοιμος να παίξω. Βρίσκομαι σχεδόν στο 100% και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή», δήλωσε ο Φαλκάο ο οποίος φέρεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.