Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Στους «8» η Παρί, απέκλεισε τη Λιόν η Μονακό (video)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Στους «8» η Παρί, απέκλεισε τη Λιόν η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2014 01:14
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία κέρδισε με 3-1 τη Αζαξιό στη Κορσική, ενώ το εισιτήριο «σφράγισε» και η Μονακό, αποκλείωντας στα πέναλτι τη Λιόν μετά το 1-1 της παράτασης στο Ζερλάν.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε με 3-1 την Αζαξιό στην Κορσική και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Με τους Ζλάταν και Τιάγκο Σίλβα να βρίσκονται εκτός αποστολής, η Παρί βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’ από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καβαλί, ωστόσο στο 54’ ο Καβάνι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 79’ ο Οριέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Μπλαν. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Μπαεμπέκ.

Απέκλεισε Λιόν η Μονακό, πρόκριση για Λιλ, Σεντ Ετιέν


Λιγκ Καπ Γαλλίας: Στους «8» η Παρί, απέκλεισε τη Λιόν η Μονακό (video)
Από την άλλη, η Μονακό άφησε εκτός συνέχειας την Λιόν, καθώς πήρε την πρόκριση με 5-4 στα πέναλτι μετά το 1-1 της παράτασης στο Ζερλάν.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με τον Καράσκο να δίνει στο 94’ το προβάδισμα στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η Λιόν απάντησε στο 105’ με τον Λακαζέτ οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου οι Μονεγάσκοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, παίρνοντας με σκορ 5-4 το εισιτήριο για τους «8».

Πρόκριση στα πέναλτι (6-5) και για την Λιλ, καθώς το ισόπαλο 1-1 με την Μπορντό δεν άλλαξε στον έξτρα χρόνο και οι «λιλουά» απέκλεισαν την ομάδα του Σανιόλ στην «άσπρη βούλα».

Πιο απλά τα πράγματα για τη Σεντ Ετιέν, η οποία με γκολ του Χαμουμά κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Λοριάν, ενώ η Γκινγκάμπ έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αποκλείοντας με 2-0 την Αρλ. Το εισιτήριο εξασφάλισε και η Ρεν, χάρη στη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Κρετέιγ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.