Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και στο Αγρίνιο!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και στο Αγρίνιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2014 19:20
Με γκολ του Πέτριτς στο 81’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και διατήρησε το -6 από την κορυφή, μειώνοντας παράλληλα στον πόντο τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό. Χαμένες ευκαιρίες και από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του στη Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποχρέωσε τον Παναιτωλικό στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα (1-0) και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον 2ο Ολυμπιακό.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Πέτριτς ο οποίος σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με κεφαλιά στο 81’ πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αναστασίου, η οποία διατήρησε το -6 από την κορυφή.

Η απουσία του Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αισθητή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα 30 λεπτά, ωστόσο δεν υπήρχε ο παίκτης για να τελειώσει σωστά τις φάσεις.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Πέτριτς αστόχησε προ κενής εστίας, ενώ ο ίδιος στο 23’ έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νάνο. Έξι λεπτά μετά ο Κούσας έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Μπούι, ενώ στο 30’ Ράφαελ νίκησε από κοντά τον Καρέλη.

Στο 36’ ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Στιλ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με Κάπελ και Μαρτίνες, ενώ στο 38’ το σουτ του δεύτερου κατέληξε στο δοκάρι του Άγγλου πορτιέρο.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 45’, με τον Πέτριτς να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχαν καλή ευκαιρία στο 51’ με τον Βασιλείου για να σκοράρουν.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» συνέχιζαν να είναι άστοχοι, με τον Μπούι να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ράφαελ από το ύψος του πέναλτι στο 58’, ωστόσο στο 81’ ο Πέτριτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους «πράσινους».

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -1 από τον 2ο Ολυμπιακό, τους οποίους φιλοξενεί στην Λεωφόρο στο δεύτερο γύρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.