Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 02:23
Απογοητευτικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους ο Ιμπραϊμ Αφελάι, ο οποίος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι στο Τορίνο. «Πολύ κρίσιμο το ματς με την Ατλέτικο» δήλωσε ο Ολλανδός.

Με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ιμπραϊμ Αφελάι τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ χαρακτήρισε πολύ κρίσιμο για την πρόκριση το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ατλέτικο στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αφελάι:


«Είναι σίγουρα απογοητευτικό το αποτέλεσμα, δε νομίζω ότι αξίζαμε την ήττα, αξίζαμε κάτι καλύτερο. Παίξαμε ομαδικά, ο ένας για τον άλλο, αυτή η απόδοση ήταν πολύ θετική».

Για το ματς με την Ατλέτικο:

«Θα' ναι σίγουρα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ειδικά με τη βαθμολογία πλέον. Θέλουμε μια νίκη για να φέρουμε τα πράγματα στα δικά μας χέρια και να κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας».

Για τον κόσμο:

«Έχουν δείξει ότι σε κάθε παιχνίδι μας υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Χαίρομαι που το έκαναν κι απόψε, πιστεύω ότι θα το κάνουν με την ίδια θέρμη και στο μέλλον».

Μποτία: «Κοιτάμε μπροστά…»


Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα»
Από την πλευρά του ο Aλβάρο Μποτία δεν στάθηκε στο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους, μιας και ο Ολυμπιακός δεν έφυγε με κάποιον βαθμό από το Τορίνο, με τον Ισπανό αμυντικό να δηλώνει αισιόδοξος για το παιχνίδι με την Ατλέτικο:

«Εκείνη τη στιγμή ήταν ισοπαλία, οπότε ήταν σημαντικό για μένα το γκολ, αλλά μετά χάσαμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε ο Ρομπέρτο που απέκρουσε το πέναλτι. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Ήταν ένας αγώνας με πολύ ένταση, απ' την αρχή είχαμε πίεση από τη Γιουβέντους, μας έβαλαν γκολ, αλλά όταν ισοφαρίσαμε, είχαμε περισσότερη ηρεμία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικά, η Γιουβέντους ήθελε τη νίκη, είχαμε μεγάλη πίεση, έβαλαν δύο γκολ σε δύο λεπτά και στο τέλος ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε
».

Για τα επόμενα ματς:

«Στο επόμενο παιχνίδι είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε».

Για τον κόσμο:

«Σεβασμός στον κόσμο μας, κατάλαβα από την προθέρμανση ότι ήρθαν για να βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε αυτή τη βοήθεια εντός και εκτός έδρας».

Εντιγκά: «Ίσως να μην είναι στο χέρι μας η πρόκριση»


Δηλώσεις έκανε και ο Εντιγκά, ο οποίος τόνισε πως η ήττα φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό για την πρόκριση, με τον ίδιο να προσθέτει πως η ομάδα πρέπει να παίξει με το ίδιο πάθος τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ατλέτικο και Μάλμε:

«Να κρατήσουμε το ότι πετύχαμε δύο γκολ εκτός έδρας που ίσως είναι και το μοναδικό. Δεν μου άρεσε η αντίδραση που είχαμε μετά το προβάδισμά μας. Να κοιτάξουμε με αισιοδοξία τα δύο επόμενα παιχνίδια, ίσως να μην είναι στο χέρι μας η πρόκριση αλλά με το ίδιο πάθος να τα δώσουμε όλα και ίσως να κρατήσουμε πως πιέσαμε τη Γιουβέντους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.