Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε… ζωντανή η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε… ζωντανή η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 01:00
Με γκολ του Ταλίσκα στο 83’, η Μπενφίκα κέρδισε με 1-0 την Μονακό και έμεινε… ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Έπαιξε για 62 λεπτά ο Σάμαρης.

Φωτιά στον όμιλο της έβαλε η Μπενφίκα, η οποία ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Μονακό για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και τα κατάφερε οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, με τέρμα του Ταλίσκα που χάρισε τη νίκη με 1-0 στους «αετούς» στη Λισαβόνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και είχαν ευκαιρίες με τους Σάλβιο και Γκαιτάν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Σούμπασιτς κράτησε το μηδέν για τη Μονακό, η οποία στην επανάληψη είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καράσκο στο 62’ για να «παγώσει» το «Ντα Λουζ».

Σε εκείνο το σημείο ο Ζεσούς έριξε τον Λίμα στη θέση του Σάμαρη και ο Βραζιλιάνος απείλησε δύο φορές με σουτ στο 65΄και στο 76’. Τελικώς στο 82’ ο Ταλίσκα νίκησε τον Σούμπασιτς (πρώτο γκολ που δέχεται ο Κροάτης στο Τσάμπιονς Λιγκ) και έδωσε τη νίκη στη Μπενφίκα, που έπιασε τη Ζενίτ στην 3η θέση με 4 βαθμούς, ενώ έναν βαθμό περισσότερο έχει η ομάδα του Ζαρντίμ.

Στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς η Λεβερκούζεν μετά τη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Ζενίτ.

Η βαθμολογία:

1. Λεβερκούζεν 9
2. Μονακό 5
3. Ζενίτ 4
4. Μπενφίκα 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.