Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαίο «διπλό» για Αστέρα στην Κρήτη

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαίο «διπλό» για Αστέρα στην Κρήτη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 17:46
Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες κέρδισαν με 3-2 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έφτασαν τους 13 βαθμούς. Ουσέρο (10’ πεν.), Μάσα (58’) και Τσοκάνης (63’) τα γκολ, είχαν ισοφαρίσει με Μιλιάζες (53’) οι γηπεδούχοι που μείωσαν για το τελικό σκορ με τον Μερεμπασβίλι (88’).

Καθόλου επηρεασμένος από τη βαριά ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ εμφανίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας, ο οποίος πήρε τη νίκη με 3-2 στην Κρήτη και επέστρεψε στις νίκες μετά τις 27 Σεπτεμβρίου.

Καλύτερος ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Βεργέτη να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό με πέναλτι του Ουσέρο, ενώ στο 20’ ο Αντελέγε έδιωξε στη γραμμή τη κεφαλιά του Τσοκάνη, γλιτώνοντας τον ΟΦΗ από το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους και τελικώς τα κατάφεραν στην επανάληψη, με τον Μιλιάζες να «γράφει» το 1-1 στο 53’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, ο Αστέρας απάντησε άμεσα, με τον Μάσα να δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 58’ σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Αντελέγε. Μάλιστα στο 63’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Τσοκάνη να «γράφει» το 3-1 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Οι Αρκάδες έχασαν ευκαιρία για το 4-1, με τον Λόρια να διώχνει με το πόδι το πλασέ του Μάσα στο 87’ και ένα λεπτό μετά ο ΟΦΗ μείωσε σε 3-2 με τον Μερεμπασβίλι. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γκατούζο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και ο Αστέρας έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Κρήτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.