Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ…για υποβιβασμό (video)

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ…για υποβιβασμό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2014 18:49
Και όμως! Η Ντόρτμουντ γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από το Ανόβερο και έμεινε στους 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόνο στην Ευρώπη νικάει τη φετινή σεζόν η Ντόρτμουντ, καθώς οι Βεστφαλοί γνώρισαν 4η συνεχόμενη ήττα στη Μπουντεσλίγκα και 5η στα 6 τελευταία παιχνίδια, με το Ανόβερο να νικάει με 1-0 στο «Βεστφάλεν»!

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κιγιοτάκε ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 62ο λεπτό αφήνοντας την ομάδα του Παπασταθόπουλου (μπήκε στο 77’) στην 14η θέση με 7 μόλις βαθμούς!

Οι Βεστφαλοί έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αγνοώντας τη νίκη από τις 13 Σεπτεμβρίου και όλα αυτά όταν την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Μόναχο για να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν.

Τρομερό παιχνίδι στη Φρανκφούρτη, με τη Στουτγκάρδη να παίρνει τη νίκη με 5-4 στην έδρα της Άιντραχτ, ενώ η Χόφενχαιμ κέρδισε με 1-0 την Πάντερμπορν και πέρασε προσωρινά στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς.

Νίκη και για τη Χέρτα η οποία κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο, ενώ η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.