Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο στο 90+4’ ο ΟΦΗ!

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο στο 90+4’ ο ΟΦΗ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2014 18:05
Με γκολ του Μακρή στο 90+4’ ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκη από τη Λεωφόρο. Προηγήθηκε με τον Μερεμπιασβίλι (21’) η ομάδα του Γκατούζο, ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Τριποτσέρη (77’) οι «πράσινοι» που προβλημάτισαν πριν τα παιχνίδια με Αιντχόβεν και Ολυμπιακό.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν πανηγύρισε στη Λεωφόρο ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό χάρη σε γκολ του Μακρή στο 90+4’!

Η ομάδα του Γκατούζο μπλόκαρε στο πρώτο ημίχρονο τους «πράσινους», καθώς δεν απειλήθηκε σημαντικά και κατάφερε να προηγηθεί στο 21’ με γυριστό βολέ του Μερεμπιασβίλι!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 25’ για δεύτερο γκολ, με τον Κουτρουμπή να προλαβαίνει τον Πετρόπουλο πριν αυτός εκτελέσει τον Στιλ!

Ο Παναθηναϊκός παρά την κατοχή, δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Λόρια στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με το Ατζαγκούν να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 50’ από πλεονεκτική θέση.

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» τη Λεωφόρο στο 90+4’ ο ΟΦΗ!
Οι «πράσινοι» απείλησαν ξανά με φάουλ του Νάνο στο 55’, όμως στη συνέχεια είχαν την υπεροχή του ματς χωρίς να μπορούσαν να απειλήσουν, με τον ΟΦΗ από την πλευρά του να είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 75’ με πλασέ του Ντίνα (η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δοκάρι) και τελικώς στο 77’ μετά από κόρνερ ο Κουτρουμπής έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει στον Τριποτσέρη και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Μετά την ισοφάριση, ο Παναθηναϊκός κυνήγησε την ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ, ο οποίος στο 90+4’ «πάγωσε» τη Λεωφόρο, με τον Μακρή να νικάει τον Μπούρμπο και να «γράφει» το 2-1 μετά από κόρνερ του Μιλιάζες.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 10 βαθμούς έχοντας μπροστά του τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Αιντχόβεν (την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ) και Ολυμπιακό (την Κυριακή για το πρωτάθλημα).

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ άφησε πίσω του τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην 9η θέση με 9 βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίντελφελντ, Νάνο (80’ Μπούι), Λαγός (65’ Ντίνας), Ζέκα Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (56’ Πέτριτς), Καρέλης

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Πετρόπουλος (64’ Λαμπρόπουλος), Ράζακ, Φερνάντεθ (86’ Σίσιτς), Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης (58’ Τζορτζ), Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.