Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απίστευτο φινάλε με νικήτρια τη Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απίστευτο φινάλε με νικήτρια τη Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2014 17:26
Σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ μετά το 86’ (!), η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-2 την ΚΠΡ στο Λονδίνο χάρη σε αυτογκόλ του Κόκερ στο 90+5’! Προηγήθηκαν με Ντάν (67’ αυτ.) και Κουτίνιο (90’) οι «κόκκινοι», ισοφάρισε δύο φορές με τον Βάργκας (87’, 90+2’) η ομάδα του Ρέντναπ όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Χάρη σε ένα γκολ του Κουτίνιο στο 90’ και δύο αυτογκόλ της ΚΠΡ (το δεύτερο στο 90+5’), η Λίβερπουλ κατάφερε να φύγει με τη νίκη (3-2) από το «Λόφτους Ρόουντ» παρότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δύο φορές το σκορ με τέρματα του Βάργκας στο 87’ και στο 90+2’!

Η ΚΠΡ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο έχασε τα… άχαστα, με τον Φερ να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι της Λίβερπουλ, ενώ ο Σκτρέλ έσωσε στη γραμμή το σουτ του Όστιν.

Οι «κόκκινοι» προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μόλις μια καλή στιγμή με τον Τζέραρντ στο 44’, ωστόσο στην επανάληψη κέρδισαν μέτρα και αφού ο Μπαλοτέλι το έχασε μόνος του σε κενή εστία στο 65’, ο Νταν με αυτογκολ στο 68’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς οι Βάργκας και Κουτίνιο που μπήκαν στο παιχνίδι στην επανάληψη για τις δύο ομάδες ήταν υπεύθυνοι για το τρελό φινάλε που θα ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα στο 87’ ο Βάργκας, που πέρασε στη θέση του Ζαμόρα στο 79’, ισοφάρισε σε 1-1 για την ΚΠΡ, όμως η Λίβερπουλ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 90’ με όμορφο γκολ του Κουτίνιο έπειτα από αντεπίθεση της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 90+2’ ισοφάρισαν σε 2-2 ξανά με νέο τέρμα του Βάργκας, όμως στο 90+5’ μετά από προσπάθεια του Κουτίνιο, ο Κόκερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας στη Λίβερπουλ τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.