Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Ξέρανε» τη Ρόμα ο Μπονούτσι, αποβλήθηκε ο Μανωλάς (video)

Σέριε Α: «Ξέρανε» τη Ρόμα ο Μπονούτσι, αποβλήθηκε ο Μανωλάς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2014 20:58
Με βολίδα του Μπονούτσι στο 86’ η Γιουβέντους κέρδισε με 3-2 τη Ρόμα στο Τορίνο και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τέβες με δύο πέναλτι (27’, 45+3’) πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ των γηπεδούχων, ανέτρεψε προσωρινά το σκορ με τους Τότι (32’ πεν.) και Ιτούρμπε (44’) η Ρόμα, αποβλήθηκαν στο φινάλε Μανωλάς και Μοράτα.

Σε ένα ντέρμπι κορυφής με πολλά νεύρα, πέναλτι και αποβολές, η Γιουβέντους με μακρινό σουτ του Μπονούτσι στο 86’ πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Ρόμα στο Τορίνο και ξέφυγε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο, με την Γιουβέντους να προηγείται με πέναλτι του Τέβες που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 27’ από χέρι του Μαικόν, όμως πέντε λεπτά μετά ο Τότι απάντησε με τον ίδιο τρόπο, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 32΄.

Σέριε Α: «Ξέρανε» τη Ρόμα ο Μπονούτσι, αποβλήθηκε ο Μανωλάς (video)
Οι «τζιαλορόσι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 44’ με γκολ του Ιτούρμπε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική πάσα του Ζερβίνιο και από κοντά νίκησε τον Μπουφόν, όμως στις καθυστερήσεις η Γιουβέντους κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Τέβες να ευστοχεί ξανά για το 2-2 (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι το φάουλ στον Πογκμπά ήταν εκτός περιοχής).

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με την Γιουβέντους να είχε δοκάρι στο 82’ με κεφαλιά του Μοράτα και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπονούτσι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 3-2 για τη Γιουβέντους, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η ένταση δεν έλλειψε ούτε στα τελευταία λεπτά, με τον Μανωλά να σπρώχνει και να χτυπάει τον Μοράτα στο 88’ έπειτα από τάκλιν του Ισπανού στον Έλληνα αμυντικό και τον διαιτητή να αποβάλει και τους δύο παίκτες.

Να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο είχε αποβληθεί και ο τεχνικός της Ρόμα, Ρουντί Γκαρσιά ο οποίος ειρωνεύτηκε τον διαιτητή για την απόφαση στο πρώτο πέναλτι της Γιουβέντους.

Εκτός από τον Μανωλά, βασικός αγωνίστηκε για τη Ρόμα και ο Χολέμπας (ο Τοροσίδης έμεινε στον πάγκο) ο οποίος στο φινάλε έπιανε τον προσαγωγό του χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει είδηση ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Γιουβέντους που βρίσκεται πλέον στο +3 από τη Ρόμα η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε κόντρα στους πρωταθλητές τη φετινή σεζόν.

Τα γκολ:




Το επεισόδιο Μανωλά-Μοράτα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.