Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι... νέοι και ο Ντε Χέα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι... νέοι και ο Ντε Χέα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2014 16:03
Με τους Ντι Μαρία και Φαλκάο να σκοράρουν και τον Ντε Χέα να κατεβάζει ρολά στο φινάλε πιάνοντας και πέναλτι του Μπέινς στο 45’+4’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Έβερτον και να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μειώνοντας προσωρινά στους 5 τη διαφορά της από την κορυφή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με ωραίο σουτ του Ντι Μαρία, όμως στη συνέχεια η Έβερτον ανέβασε ρυθμό και παρότι έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπέινς (το έπιασε ο Ντε Χέα), ο Νέισμιθ ισοφάρισε σε 1-1 στο 55’.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τον Φαλκάο να σώζει στη γραμμή την Γιουνάιτεντ και ο Κολομβιανός ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 62’ σκοράροντας από κοντά για το 2-1 των γηπεδούχων.

Η Έβερτον δεν τα παράτησε και στο φινάλε έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Ντε Χέα να λέει «όχι» με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.