Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μόνος στην κορυφή με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Μόνος στην κορυφή με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2014 22:25
Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ρατς (2’, 43’), Μακ (27’) και Αθανασιάδης (45’) τα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ με αποτέλεσμα πάρει τη νίκη με 4-0 στην Τούμπα, να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος ενόψει των αγώνων με Γκινγκάμπ και Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αναστασιάδη, η οποία μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε με σουτ του Ρατς έπειτα από γύρισμα του Σαλπιγγίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, έχοντας ευκαιρία και δοκάρι στο 22’ με τον Κάτσε για ένα δεύτερο γκολ, ώσπου στο 27’ ο Μακ «έγραψε» το 2-0.

Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς δεν είχε ούτε τελική προσπάθεια και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Ρατς να σκοράρει στο 43’ με απευθείας χτύπημα φάουλ ενώ στο 45’ ο Αθανασιάδης «έγραψε» το 4-0 από κοντά, αφού είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια (το ένα δικό του με τακουνάκι και το άλλο του Τσανδάρη) και απόκρουση του Λόρια

Στην επανάληψη, ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέβασε στροφές εκμεταλλευόμενος το υπάρχων σκορ και ο ΟΦΗ προσπάθησε να μειώσει, έχοντας δοκάρι στο 66’ με τον Τζορτζ, ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 69’ με τον Μακ να στέλνει τη μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ με τον Λόρια.

Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς στις καθυστερήσεις ο Γλύκος βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Τζορτζ κρατώντας το μηδέν.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη Βέροια να μένει στη δεύτερη θέση με 12 και τους Ολυμπιακό, Κέρκυρα, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο να ισοβαθμούν στην 3η θέση με 10.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Πανιώνιος – Ξάνθη 1-1
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0
Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου 1-0
Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-3
Εργοτέλης – Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0
Καλλονή – Πανθρακικός (29/9, 19:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.