Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έχασε και άλλο έδαφος η Παρί, ήττα πριν τον ΠΑΟΚ για Γκινγκάμπ

Σαμπιονά: Έχασε και άλλο έδαφος η Παρί, ήττα πριν τον ΠΑΟΚ για Γκινγκάμπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2014 01:24
Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν πέταξε ξανά βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Τουλούζ και υποχώρησε στην 3η θέση με -2 από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Πέμπτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Τουλούζ χάνοντας ξανά έδαφος στην μάχη για το πρωτάθλημα.

Οι «πρωτευουσιάνοι» έπαιζαν χωρίς τους Ιμπραϊμοβιτς, Λαβέτσι και Τιάγκο Σίλβα και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 8ο λεπτό χάρη στο γκολ του Μπεν Γιεντέρ. Ο Μπαχεμπέκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33’ για την ομάδα του Μπλαν η οποία όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στην επανάληψη.

Έτσι η Παρί βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ που έχει αγώνα λιγότερο και στο -1 από τη Λιλ που κέρδισε με 1-0 τη Μπαστιά με γκολ του Ορίγκι (39’).

Στους 14 βαθμούς μαζί με τους πρωταθλητές βρίσκεται και η Μετς η οποία κέρδισε με 3-0 της Ρέιμς, όπως και οι Μπορντό, Σεντ Ετιέν που έχουν αγώνα λιγότερο.

Ήττα για Γκινγκάμπ πριν τον ΠΑΟΚ


Σαμπιονά: Έχασε και άλλο έδαφος η Παρί, ήττα πριν τον ΠΑΟΚ για Γκινγκάμπ
Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Γκινγκάμπ η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μονπελιέ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπλοκάρουν τη Μονπελιέ στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες με αντεπιθέσεις, απειλώντας με μακρινά σουτ των Αλιουί και Σβαρτς.

Ωστόσο στην επανάληψη, η Μονπελιέ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Καμαρά στο 48’. Η Γκινγκάμπ προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε δοκάρι με τον Ντιαλό στο 57’ ώσπου στο 83’ ο Μποβιού ισοφάρισε σε 1-1.

Όμως, στο 87’ ο Μοντάνιο λύτρωσε τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 που φέρνει τη Μονπελιέ στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.