1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: Ολυμπιακός-Περιστέρι για την Basket League με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Betsson: Ολυμπιακός-Περιστέρι για την Basket League με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/5/2024 10:46
Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στους τελικούς. Το Περιστέρι, πάλι, θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και να παλέψει για το καλύτερο. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές σε αμέτρητες αγορές και πάντα με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ολυμπιακός – Περιστέρι οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Ολυμπιακού με χάντικαπ 14,5 πόντων προσφέρεται στο 1,95** και το διπλό του Περιστερίου δίνεται στο 7,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Ολυμπιακός – Περιστέρι τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί. Τα στατιστικά του Ολυμπιακού ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα αναδεικνύουν τη θεωρητική ανωτερότητά του. Τερμάτισε με 24-3, ενώ το Περιστέρι είχε 16-11 στις δύο προηγούμενες φάσεις της λίγκας. Όσο για το φορμάτ, να σημειώσουμε πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες παίρνει την πρόκριση στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει όποια περάσει από το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Άρης Midea.

Αυτή την σεζόν ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι έχουν αναμετρηθεί 5 φορές μεταξύ της Basket League, του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε όλα τα ματς επικράτησε ο Ολυμπιακός.
Συνολικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει 53 νίκες επί του Περιστερίου, ενώ εκείνο μετράει 15 επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην ημιτελική φάση της Basket League ξεπερνώντας με 2-0 την ΑΕΚ BETSSON BC στον προηγούμενο γύρο. Έπειτα, έστρεψε την προσοχή του στο Final 4 της Euroleague. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με 87-76 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά νίκησε με 87-84 στον «μικρό τελικό» την Φενέρμπαχτσε και πήρε την 3η θέση. «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», είπε ο γκαρντ Τόμας Γουόκαπ και πλέον ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να επεκτείνει την κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτή τη σεζόν, άλλωστε, έχει ήδη πάρει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Περιστέρι, από την πλευρά του, ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου με 2-0 σε μια σειρά όπου δυσκολεύτηκε. Το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις αυτή την αγωνιστική περίοδο πως είναι μαχητικό και σε αρκετά από τα πέντε ματς που έδωσε κόντρα στον Ολυμπιακό του προκάλεσε προβλήματα και τον πίεσε. Στο εσωτερικό του αντιλαμβάνονται πως θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους σε αυτή τη σειρά και παρουσιάζονται έτοιμοι για την πρόκληση.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – Περιστέρι το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Ο Ολυμπιακός καλείται να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του την απογοήτευση της επιστροφής του στην Ελλάδα από τη Γερμανία με άδεια χέρια και το γεγονός πως για τρίτο σερί Final 4 δεν πήρε την Ευρωλίγκα. Το Περιστέρι, πάλι, πρέπει να βρει γρήγορα ρυθμό μιας και δεν έχει παίξει από τις 19 Μαΐου. Σχετικά με τις πεντάδες, ο Ολυμπιακός έχασε για τους τελικούς τον Μουσταφά Φαλ λόγω τραυματισμού, ενώ το Περιστέρι δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε δύο ομάδες που έφτασαν στα Final 4 της Euroleague και του Basketball Champions League, αντίστοιχα. Το Over 158,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες