6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ο τελικός του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα παίζεται στην Betsson με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις

Ο τελικός του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα παίζεται στην Betsson με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/5/2024 00:06
Στην «Αγιά Σοφιά» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει για πρώτη φορά σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό και ο ενθουσιασμός για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται χτυπάει κόκκινο, ενώ η Φιορεντίνα διεκδικεί το συγκεκριμένο τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα οι αποδόσεις είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους και ίσως αυτό να αποτελεί δείγμα του πόσο συναρπαστική αναμένεται η μάχη για την κούπα. Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 3,07** και το διπλό της Φιορεντίνα βρίσκεται στο 2,44** στην πλατφόρμα της Betsson. Ενόψει του ιστορικού αυτού αγώνα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά όχι τόσο ισχυρό, ένα γεγονός που κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη ανοικτή. Εξάλλου, σ’ ένα ματς όπου υπάρχει το ενδεχόμενο της παράτασης και των πέναλτι, τα πάντα μπορούν να συμβούν και οι διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αμβλύνονται.

Πέραν της ιστορικής ευκαιρίας του να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά έναν ευρωπαϊκό τίτλο, ο Ολυμπιακός βλέπει τον τελικό ως μια φιέστα. Υπολογίζει στη δύναμη του κόσμου του για να του δώσει ώθηση, αλλά και στην τεράστια εμπειρία του προπονητή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν καθοδήγησε την Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει πολύ μεγάλα εμπόδια για να φτάσει ως εδώ. Χρειάστηκε μια επική ανατροπή με 6-1 για ν’ αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν εντυπωσιακός στα πέναλτι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε κι έπειτα ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο βγάζοντας νοκ άουτ την Άστον Βίλα, το μεγάλο φαβορί για την κούπα.

Το γεγονός πως ο τελικός του Conference League 2024 διεξάγεται στο γήπεδο της ΑΕΚ μοιάζει να αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για τον Ολυμπιακό. Θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική παρουσία του κοινού του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος του.

Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Φιορεντίνα το τρόπαιο προσφέρεται στο 1,67**, ενώ το να σηκώσει την κούπα ο Ολυμπιακός τοποθετείται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Όσον αφορά στην Φιορεντίνα, ο ιταλικός σύλλογος την περασμένη σεζόν έχασε με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ στον τελικό του Europa Conference League. Η προϊστορία της με ελληνικές ομάδες είναι 1-3-1 και έχει άσχημο παρελθόν στους ευρωπαϊκούς τελικούς μιας κι εκείνος ήταν ο τέταρτος χαμένος σε σύνολο πέντε που έχει δώσει. Το μόνο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο παλμαρέ της είναι το πάλαι ποτέ Κύπελλο Κυπελλούχων το 1961. Οπότε έχοντας αυτή την εμπειρία και μια ομάδα σφυρηλατημένη στη «φωτιά» του ανταγωνισμού στο υψηλότερο επίπεδο για δύο συνεχόμενες χρονιές, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να κατακτήσει τον τίτλο.

Στο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα το στοίχημα για τις δύο ομάδες δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και νοητικό – ψυχολογικό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρεθεί ποτέ άλλοτε να διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση γίνεται αντιληπτό πως θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Η Φιορεντίνα, πάλι, δεν θέλει να γίνει η ομάδα με δύο απανωτούς χαμένους τελικούς. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Φιορεντίνα το τρόπαιο προσφέρεται στο 1,67**, ενώ το να σηκώσει την κούπα ο Ολυμπιακός τοποθετείται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως η κατάκτηση του τίτλου εκτός από το πρεστίζ προσφέρει κι άλλα δύο μπόνους: Το πρώτο είναι η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και το άλλο είναι το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Όποια σηκώσει την κούπα θα βάλει στον λογαριασμό της 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ηττημένη θα πάρει 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός πάει στο μεγάλο ματς νιώθοντας πως έκανε το καθήκον του στα playoffs της Super League. Τερμάτισε 3ος και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο επόμενο Europa Conference League, ασχέτως με το τι θα συμβεί στον τελικό. Παράλληλα, το γεγονός πως έκλεισε την πορεία του με καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-2 εκτός έδρας) ενισχύει την πεποίθηση πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός γράφει ιστορία αυτή τη σεζόν σκοράροντας κατά ριπάς. Μετράει 15 γκολ ως τώρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που είναι τα περισσότερα που έχει σημειώσει σε μια αγωνιστική περίοδο κάποιος Αφρικανός ποδοσφαιριστής. Η άμυνα της Φιορεντίνα θα κληθεί να τον σταματήσει, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς προσφέρεται με Σούπερ Ενισχυμένη απόδοση στο 3,15** (από 2,75) στην πλατφόρμα της Betsson.

H Φιορεντίνα πάει στον τελικό έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία της για ακόμη μια σεζόν καθώς έχει «σφραγίσει» τουλάχιστον την 8η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Conference League. Προέρχεται από τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα, ενώ την περασμένη Πέμπτη (23/5) επιβλήθηκε με 3-2 της Κάλιαρι εκτός έδρας. Βέβαια, τα αμυντικά κενά που έδειξε στο προηγούμενο διάστημα παραμένουν κι εκεί δίνεται ιδιαίτερο βάρος ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρεται Σούπερ Ενίσχυση απόδοσης στο Goal & Over 2,5 με 2,90** (από 2,53), ενώ και το απλό Over 2,5 φτάνει στο 2,70** (από 2,23). Με Σούπερ Ενίσχυση δίνεται από την Betsson η νίκη του Ολυμπιακού με Over 1,5 γκολ στο ματς και απόδοση 4,95** (από 4,30). Ενισχυμένη απόδοση προσφέρεται επίσης στο Over 9,5 κόρνερ με 2,40** (από 2,20).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες