1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ιβάν Σαββίδης: «Επόμενος στόχος η είσοδος στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ιβάν Σαββίδης: «Επόμενος στόχος η είσοδος στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/5/2024 20:09
Ο Ιβάν Σαββίδης σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε τους μεγάλους στόχους της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζητώντας μεταξύ άλλων την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έκανε αναφορά για τη Νέα Τούμπα και το προπονητικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης προέδρευσε σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συγκάλεσε σήμερα (23/5) το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το μοίρασμα των συγχαρητηρίων ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε λόγο για ασύλληπτη επιτυχία αλλά ζήτησε επιστροφή στη δουλειά θέτοντας ως στόχους στο αγωνιστικό την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ, την έναρξη εργασιών για το προπονητικό και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση για την Νέα Τούμπα. Τέλος τόνισε πως στις εκλογές της ΕΠΟ πρέπει να διαφυλάξουν ότι «δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν:

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού. Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση.

Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία

Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα. Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα. Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν. Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο.

Και τέλος, δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος
».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες