5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2024 19:28
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας τιμώρησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής με Ολυμπιακό και Λαμία αντίστοιχα.

Χωρίς παρουσία οπαδών θα δώσουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν από την ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο λόγος είναι «ρίψη αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου».

Από την άλλη, η «Ένωση» τιμωρήθηκε επίσης από την ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για κροτίδα που έπεσε στο γήπεδο.

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για την ανατροπή αυτής της ποινής.

Η ενημέρωση της ΔΕΑΒ για τον Παναθηναϊκό:

" Με την υπ’ αριθμ. 20/2024 Πράξη της επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, λόγω ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, που έλαβε χώρα κατά την αθλητική συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 19/5/2024 στο γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ» για την διοργάνωση της SUPERLEAGUE 1, φάση PLAYOFFS, αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Η ενημέρωση της ΔΕΑΒ για την ΑΕΚ:

«Με την υπ' αριθμ. 19/2024 Πράξη της επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, λόγω ρίψης κροτίδας σε κερκίδα (θύρα 25 OPAP ARENA), που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ AEK- ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου OPAP ARENA (ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) την 19/5/2024 για την διοργάνωση της SUPERLEAGUE 1, φάση PLAYOFFS, αγωνιστικής περιόδου 2023/2024», αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΑΒ.

Σχόλια

KYRVOG_1 24/5/2024 08:58

Δηλαδη τι θα πουν στα Δικαστηρια οτι δεν επεσαν αυτα μεσα στον αγωνιστικο χωρο? Μονα τους σηκωθηκαν και επεσαν? Αντι να απομακρυνει αυτα τα κωλοπαιδα που τα κανουν παει στα Δικαστηρια. Στην Αγγλια γεννηθηκε ο Χουλιγκανισμος, σημερα δεν πεφτει ουτε καρφιτσα στα γηπεδα. Διοτι ολα αυτα τα αποβρασματα που τα εκαναν τα εστειλε εκει που επρεπε...!! Εδω τα χαιδευουν>>> Οχι μια αγωνιστηκη αλλα 10 πρεπει να ριχνουν στην καθε ομαδα τα κανει αυτα...

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες