4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1: Μοιρασιά με φινάλε «θρίλερ» και τους Περιστεριώτες να... χαμογελούν

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1: Μοιρασιά με φινάλε «θρίλερ» και τους Περιστεριώτες να... χαμογελούν

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/11/2023 21:39
Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι διέθετε αρκετή ένταση, αλλά ελάχιστες ευκαιρίες και καθόλου ρυθμό. Παρ' όλα αυτά ο Πανσερραϊκός έφτασε λίγα δεύτερα κοντά στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη, την οποία κρατούσε από το 40' όταν και είχε πάρει προβάδισμα με τον Χατζηστραβό, αλλά ο Αντζιέλνσκι στο 90'+4' ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες με «buzzer beater».Συνεπώς ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος για τρίτο σερί ματς κι έφτασε τους 10 βαθμούς παραμένοντας στη 10η θέση, ενώ συνεχίζει να είναι αήττητος από όταν ο Ίλιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Στον αντίποδα ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στην 8η θέση φτάνοντας τους 13 βαθμούς, που θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, αν ήταν πιο προσεκτικός στο φινάλε των αναμετρήσεών του, αφού αυτή είναι η τρίτη φορά φέτος που χάνει βαθμούς στις καθυστερήσεις.

Ένταση, κακό θέαμα αλλά τα «λιοντάρια« είχαν τον... τρόπο τους

Το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω προβλήματος στην άφιξη της αποστολής των γηπεδούχων αφού υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου.

Πάντως στο πρώτο μισάωρο η αναμέτρηση δεν είχε να προσφέρει τίποτα απολύτως, με τις ομάδες να παρουσιάζονται φοβικές και ανέμπνευστες μετά το αρχικό αναγνωριστικό παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά στο 22' ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μπέργστρεμ ύστερα από ψαλιδάκι του Άλεκσιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR, αφύ στο ξεκίνημα της φάσης ο Χατζηστραβός φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του για να πάρει τη μπάλα.

Το ματς σε εκείνο το σημείο διεκόπη για λίγο λόγω έντονων διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων και έντασης που προκλήθηκε στους πάγκους, με τον ρέφερ Κατοίκο να αποβάλε τον τεχνικός διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον τιμ μάνατζερ των Σερραίων, Στέλιο Μαραγκό.

Το κάκιστο θέαμα συνεχίστηκε πάντως στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πάρει μέτρα σταδιακά, αλλά τελικά να την... πατάει στο 40' όταν οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν ταχύτατη αντεπίθεση, μετά από κλέψιμο του Άλεκσιτς, και η μπάλα ύστερα από γύρισμα του Μαρισάποφ έφτασε στον Χατζηστραβό που εκτέλεσε τον Τσιντώτα δίνοντας προβάδισμα στον Πανσερραϊκό, που στο 44' διαμαρτυρήθηκε έντονα ανατροπή του σκόρερ εντός περιοχής, σε φάση που ήταν έτοιμος να εκτελέσει, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, πιέζοντας αρκετά και στο 45'+3' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Μποκ να εκτελεί άμεσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Ασεβέδο, αλλά τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και κατόπιν να απομακρύνεται.

Δεν είχαν φάση, αλλά βρήκαν γκολ και... ξενέρωσαν τα «λιοντάρια» οι Περιστεριώτες

Χωρίς ρυθμό ήταν το ξεκίνημα και του δευτέρου μέρους, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Πανσερραϊκό να «αγγίξει» το δεύτερο γκολ. Ο Ουεντραόγκο βρήκε υπέροχα τον Αλεξιτς στο 55’, όμως το πλασέ του Σέρβου επιθετικού έβγαλε δύσκολα με το πόδι ο Τσιντώτας. Ο Λούκας Ασεβέδο δεν μπόρεσε να βάλει έγκαιρα το πόδι του στο φάουλ του Πιέρ Κούντε στο 62’, με τον Ατρόμητο να απειλεί κυρίως από στατικές φάσεις.

Σε μια από αυτές ο Αντζιέλσκι (67’) αστόχησε από καλή θέση, αλλά ο Πολωνός κρατούσε το καλύτερο τελικά για το τέλος.

Στο 90'+4', ο Ντιρκς, που επίσης είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, έκανε τη σέντρα για τον Αντζιέλσκι που με το κεφάλι νίκησε τον Χοβάν διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και στέρησε από τον Πανσερραϊκό ένα σπουδαίο -από όλες τις απόψεις τρίποντο- ενώ αντίθετα, διατήρησε το αήττητο του Ατρόμητου με τον Σάσα Ιλιτς στον πάγκο του, καθώς είχαν προηγηθεί δυο νίκες.

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μασαρίποφ (60’ Τόμας), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Πεταυράκης, Ντανκερλουί, Αλεξιτς.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες