5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάρτι» της Νάπολι, άνετη Μπάγερν, «θρίλερ» στη Μαδρίτη - Όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάρτι» της Νάπολι, άνετη Μπάγερν, «θρίλερ» στη Μαδρίτη - Όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/9/2022 00:02
Η συντριβή της Λίβερπουλ από την Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», το άνετο πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου από το «Μεάτσα» και ο τρομερός Λεβαντόφσκι «σημάδεψαν» την δεύτερη ημέρα της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν έλειψαν πάντως και οι εκπλήξεις στην βραδιά αφού η Κλαμπ Μπριζ υποχρέωσε σε ήττα την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Βέλγιο, την στιγμή που η Τότεναμ συνδύασε με δύσκολη νίκη επί της Μαρσέιγ την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ στο πιο δραματικό παιχνίδι της πρεμιέρας η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Πόρτο στο «Μετροπολιτάνο» με όλα τα γκολ να έρχονται στις καθυστερήσεις σε ένα ιδιαίτερα «σκληρό» ματς με ελάχιστες καλές στιγμές.Στα ματς που είχαν ανοίξει την βραδιά. Άγιαξ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση των Ρέιντζερς και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίστοιχα, με τη νίκη των Πορτογάλων να έχει παραπάνω αξία καθώς ήρθε εκτός έδρας και ήταν η πρώτη στην ιστορία τους επί γερμανικού εδάφους.

1ος Όμιλος

Άγιαξ - Ρέιντζερς 4-0

Ο Αίαντας έχοντας στο νου τί έπαθε η Αϊντχόφεν, που υποτίμησε την Ρέιντζερς στα πλέι οφ, μπήκε με... γκάζια και «καθάρισε» από το ημίχρονο το ματς κόντρα στους «Προτεστάντες». Ο Άλβαρεζ άνοιξε το σκορ στο 17' με τους Μπέργκβαϊν (32') και Κουντούς (33') να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι Σκωτσέζοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Μπάρισιτς (71') αλλά αυτό ακυρώθηκε κατόπιν ελέγχου από το VAR, με τον Μπεργκβάιν να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 80' και να «κλειδώνει» το ξεκίνημα των Ολλανδών με το... δεξί στην διοργάνωση.



Νάπολι - Λίβερπουλ 4-1

Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά «πάρτι» της ιστορίας της έστησε η Νάπολι «σκορπώντας» την Λίβερπουλ με 4-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Οι «παρτενοπέι» έκαναν την τέλεια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5' με πέναλτι του Ζιελίνσκι, ενώ στο 12' ο Όσιμεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, καθώς η άμυνα των «κόκκινων» παραχώρησε και δεύτερο πέναλτι. Ανγκουίσα (35') και Σιμεόνε (44') έκαναν «φύλλο και φτερό» την ομάδα του Κλοπ, με τον Ζιελίνσκι στο 47' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη της Νάπολι. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει σε 4-1 με όμορφο γκολ του Λουίζ Ντίας στο 49' ξεκινώντας με ήττα στην διοργάνωση και συνεχίζοντας να προκαλεί προβληματισμό με τις εμφανίσεις της.



2ος Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο 2-1

Απίθανο ματς έγινε στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης, με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο να βρίσκονται στο 0-0 με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, αφού στο 50' το γκολ του Κόκε για τους γηπεδούχους είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο 90'+2' ο Ερμόσο, που είχε μπει ως αλλαγή στο 68΄, έγινε προσωρινά ο ήρωας της βραδιάς αφού έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, που πίεζαν πιο έντονα από το 81' μιας και οι «δράκοι» είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ταρεμί για «θέατρο» , αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης υπέπεσε σε πέναλτι!

Στο 90+5΄ ο Ουρίμπε ευστόχησε από τη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αλλά το παιχνίδι είχε ακόμη... δρόμο, καθώς στο 90΄+11 ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε τη νίκη με 2-1 στους Ισπανούς.



Κλαμπ Μπριζ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0

Το γκολ του Συλά στο 42' στάθηκε αρκετό στην Κλαμπ Μπριζ, ώστε να προκαλέσει την πρώτη έκπληξη στην φετινή διοργάνωση επικρατώντας της Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» πίεσαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση, είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Σικ στο 73', αλλά σε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειές τους έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Μινιολέ και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος.



3ος Όμιλος

Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 0-2

Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης επί της Ίντερ περνώντας «σβηστά» από το «Μεάτσα». Με πρωταγωνιστή τον Λιρόι Σανέ που άνοιξε το σκορ στο 25', αφού μέχρι τότε ο Ονάνα κρατούσε το μηδέν στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, η Μπάγερν έβαλε βάσεις νίκης. Ο Τζέκο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους και τελικά μετά από έναν εκπληκτικό συνδυασμό Σανέ και Μανέ προκλήθηκε το αυτογκόλ του Ντ'Αμπρόσιο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν 5-1

Με τον Λεβαντόφσκι να κάνει ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλαουγκράνα» ισοπέδωσαν με 5-1 την Βικτόρια Πλζεν στο «Καμπ Νου». Ο Πολωνός στράικερ πέτυχε χατ τρικ (34', 45'+3', 67') και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης που τα καταφέρνει με τρεις διαφορετικές ομάδες, και με δύο ακόμα γκολ από Κεσί (13') και Φεράν Τόρες (71') οι Καταλανοί θύμησαν την ομάδα «φόβητρο» του παρελθόντος, αφού δεν απειλήθηκαν ποτέ ουσιαστικά από τους Τσέχους που απλά είχαν μειώσει προσωρινά με τον Σίκορα (44').



4ος Όμιλος

Τότεναμ - Μαρσέιγ 2-0

Ο Ριτσάρλισον ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο Λονδίνο καθώς πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ (71' και 86') και διαμόρφωσε το 2-0 σε βάρος της Μαρσέιγ, για την οποία το ματς πήγαινε μια χαρά μέχρι να μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του στόπερ της Μπεμπά στο 48' και τελικώς να μην αντέξει στην πίεση.



Άιντραχτ Φρανφούρτης - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3

Τα «λιοντάρια της Λισαβόνας» πέτυχαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους επί γερμανικού εδάφους. Στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που έμεινε στον πάγκο, εξαργύρωσε την ανωτερότητά της σκοράροντας με τους Έντουαρντς (65'), Τρινκάο (67') και Σάντος (82') σε γρήγορες αντεπιθέσεις και προσγείωσε απότομα την «πρωτάρα» Άιντραχτ.



Όλα τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από τα ματς της βραδιάς

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες