2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν (video)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/5/2022 21:31
Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός «κόλλησαν» στο 0-0 στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten το οποίο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν άφησε καμία από τις δύο πλευρές απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς οι μεν «πράσινοι» παρέμειναν αήττητοι στην ειδική διαδικασία αλλά με τον πόντο που πήραν ανέβηκαν στους 55 βαθμούς, διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών από την πέμπτη ΑΕΚ και υπερτερώντας σε πιθανή ισοβαθμία.Καλύτερη και πιο απειλητική η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο πρώτο μέρος, πλησίασε περισσότερες φορές στο γκολ στην επανάληψη το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε μία αναμέτρηση η οποία πάντως δεν είχε καλό θέαμα.

Καλύτερη η ΑΕΚ και δοκάρι ο Χατζισαφί

Το πρώτο τέταρτο ήταν αρκετά νευρικό με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ γρήγορα αλλά και με ασταμάτητα λάθη.

Η μοναδική τελική που καταγράφηκε στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ήταν ένα εξαιρετικά άστοχο σουτ του Χατζισαφί στο 7', με τον Ιρανό να γλιστράει πριν εκτελέσει.

Στο 18' ήταν η σειρά του Τσούμπερ να δοκιμάσει την τύχη του έξω από την περιοχή, χωρίς πάντως να ανησυχήσει καθόλου τον Μπρινιόλι.

Η πρώτη υποψία φάσης για τον Παναθηναϊκό καταγράφηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Μαουρίσιο να σουτάρει από μακριά να μην απειλεί τον Στάνκοβιτς.

Αυτό το σουτ «ξύπνησε» τους «πράσινους» και στο 20' και το 21' είχαν ακόμα δύο τελικές προσπάθειες, με τα σουτ του Παλάσιος και του Αϊτόρ να αποκρούονται εύκολα από τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.



Στο 29' η Ένωση πλησίασε στο γκολ με μία μεγάλη στιγμή. Μετά από κακή απομάκρυνση του Κώτσιρα, ο Χατζισαφί έκανε ωραίο πλασέ αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του «τριφυλλιού».



Χρειάστηκε να περάσουν έντεκα λεπτά για να υπάρξει κάποια υποψία φάσης, με τον Κριχόβιακ στο 40' να σουτάρει πέφτοντας μέσα από την περιοχή και τον Βέλεθ να τον κοντράρει και να μην του επιτρέπει να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου το μόνο που υπήρξε ήταν ένταση, με τον διαιτητή Γιουνγκ να δέχεται παράπονα κι από τις δύο πλευρές και τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.



Ανέβασε την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός και δίκαιη μοιρασιά

Και το πρώτο τέταρτο της επανάληψης ήταν νωθρό, με την ΑΕΚ να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί αλλά να καταγράφεται μόνο ένα σουτ, με τον Κριχόβιακ να μην ανησυχεί τον Μπρινιόλι.

Στο 65' ο Παναθηναϊκός είχε τη δική του μεγάλη στιγμή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρλίτος, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά και ο Άμραμπατ έδιωξε πάνω από τη γραμμή της εστίας, με τον Χουάνκαρ να σουτάρει λίγο άουτ.

glomexv-cjukthdy1lhd

Τρία λεπτά αργότερα το «τριφύλλι» απείλησε εκ νέου, με τον Κώτσιρα να κλέβει την μπάλα και να μην ευστοχεί, στην προσπάθεια που έκανε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των «κιτρινόμαυρων».

Στο 71' οι ευκαιρίες τρίτωσαν για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με τον Καρλίτος να εκτελεί και να αφήνει «άγαλμα» τον Στάνκοβιτς, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

glomexv-cjukznekglht

Η σειρά της ΑΕΚ για να πλησιάσει σχετικά κοντά σε γκολ ήταν στο 86'. Έπειτα από σέντρα του Ρότα, ο Γκαρσία σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους, όπως η κεφαλιά του αποκρούστηκε εύκολα και σταθερά από τον Μπρινιόλι.



Στο 90' ξανά η ΑΕΚ έφτασε απειλητικά στα «καρέ» των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ του Λιβάι Γκαρσία αποκρούστηκε ξανά εύκολα από τον Μπρινιόλι.

Τίποτα δεν άλλαξε στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0, σ' ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία από τις δύο πλευρές απόλυτα ικανοποιημένες.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (74' Τάνκοβιτς), Χατζισαφί (67' Μάνταλος), Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ (86' Ανσαριφάρντ)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (82' Σάντσες), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (62' Κουρμπέλης), Βιγιαφάνιες (46' Βιτάλ), Αϊτόρ (74' Μακέντα), Παλάσιος, Ιωαννίδης (62' Καρλίτος)

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες