5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Golden 21: Η Μπαρτσελόνα δεν μας έκανε το χατίρι

Golden 21: Η Μπαρτσελόνα δεν μας έκανε το χατίρι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/4/2022 13:01
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους, φτάνοντας για ακόμα μία φορά κοντά στο 21, αλλά δίχως να το πετύχουν, με τον έναν από τους τρεις να φτάνει πολύ κοντά.

Ο Κώστας Καραγιαννόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλον στο «μαγικό» 21. Οι έξι αγώνες τους οποίους συμπεριέλαβε στο παιχνίδι του το Σάββατο τον έφεραν σε πολύ καλή θέση. Είχαν σημειωθεί 19 γκολ και περίμενε μόλις δύο στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου». Όταν ο Πέδρι άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα», χρειαζόταν απλά ένα γκολ ακόμα. Δεν ήρθε ποτέ και τελικά... βολεύτηκε με την προσφορά*, πλησιάζοντας περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην επιτυχία.

Από την πλευρά του ο Θάνος Τσαλουχίδης το... πίστεψε αλλά στο φινάλε έμεινε μακριά. Στα έξι ματς του Σαββάτου είδε να σημειώνονται 19 γκολ και ήθελε ακόμα δύο στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν. Το τελικό 5-1 όμως δεν του επέτρεψε να φτάσει κοντά στον αριθμό 21 και τελικά με σύνολο 25 γκολ είχε τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια.

Τέλος ο Δημήτρης Ρήγας, μετά την προηγούμενη εβδομάδα στην οποία είχε πάρει εκείνος την προσφορά*, έμεινε κι αυτός μακριά από το «χρυσό» 21. Στις πέντε αναμετρήσεις του Σαββάτου σημειώθηκαν 16 γκολ και υπήρχαν ρεαλιστικές ελπίδες για να τα καταφέρει. Ωστόσο στον αγώνα της Αταλάντα με τη Νάπολι και σ’ εκείνον της Παρί με τη Λοριάν μπήκαν πολλά γκολ και τελικά το άθροισμα έφτασε στο 26, μένοντας μακριά από το στόχο.

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για την προσεχή Παρασκευή (8/4), όταν οι τρεις συντάκτες θα δώσουν εκ νέου τις προβλέψεις τους ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει! Υπενθυμίζεται όμως ότι όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό του Golden 21 επιλέγοντας και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ μέσα στη «μαγική» 7άδα του!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Στοιχηματικές πλατφόρμες