4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Τον μπλόκαρε στο «Βικελίδης»

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Τον μπλόκαρε στο «Βικελίδης»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/4/2022 18:57
Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, αύξησε μεν τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους τέσσερις βαθμούς αλλά περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο όπου και δημιούργησε τελικές προσπάθειες αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Λοντίγκιν. Από την άλλη ο ΠΑΣ για άλλο ένα παιχνίδι στα πλέι οφ ήταν πολύ καλά στημένος τακτικά, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα και αισθάνεται ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.Χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες το πρώτο μέρος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την κατοχή αλλά δυσκολευόντουσαν να βρουν τον δρόμο για την εστία του Λοντίγκιν. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Άρη όταν στο 17' ο Σάσα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ, με τον Λοντίγκιν να αντιδράει σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ όσο περνούσε η ώρα έφερνε το παιχνίδι στα μέτρα και και έριξε τον ρυθμό. Ένα σουτ βέβαια του Σνάιντερ μέσα από την περιοχή στο 32' δεν ανησύχησε τον Κουέστα αλλά ήταν η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, υπήρχαν αρκετές δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες καλές στιγμές. Οι κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος για μία πτώση του Εμπακατά μέσα στην περιοχή αλλά διαιτητής και VAR έδειξαν "παίζεται".

Σαφώς καλύτερος αλλά χωρίς γκολ ο Άρης

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με σαφώς μεγαλύτερη όρεξη, ο Μπούργος προχώρησε σε τρεις αλλαγές και στο 51' η ομάδα του «άγγιξε» το 1-0. Ο Γκάνεα βρέθηκε αφύλαχτος έξω από την περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν και έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν, απείλησαν ξανά με ένα σουτ του Γκάνεα το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Οι παίκτες του Μπούργος πίεζαν ψηλά ψάχνοντας το γκολ, ο Λοντίγκιν μπλόκαρε το σουτ του Φαμπιάνο στο 61'.

Οι "κίτρινοι" ήταν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, ο Μαντσίνι είχε άλλη μία καλή στιγμή λίγο αργότερα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός με τον Άρη από το 65' και μετά να παίζει στο μισό γήπεδο τον ΠΑΣ.

Ματίγια και Καμαρά είχαν τελικές προσπάθειες, ο πρώτος προς την εστία και ο δεύτερος άουτ, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος ως το τέλος με τον ΠΑΣ να έχει την πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος στο 89΄με μία κεφαλιά του Κάργα.

Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και έτσι Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση χωρίς τέρματα. Οι Θεσσαλονικείς άξιζαν κάτι παραπάνω στο δεύτερο μέρος, «πλήρωσαν» όμως την αναποτελεσματικότητα τους και δεν πήραν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άρης:(Μπούργος) Κουέστα, Μπεναλουάν (56' Μπερτόγλιο), Σάσα (46' Ντουκουρέ), Εντιαγέ (46' Μαντσίνι), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Καμαρά, Ιτούρμπε (46' Ματέο Γκαρσία), Εμπακατά (80' Σούντγκρεν).

ΠΑΣ Γιάννινα: (Μεταξάς)Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ (73΄ Παντελάκης), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (83' Λιάσος), Περέα (90+2' Μορέιρα).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες