3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-0: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο  οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-0: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/2/2022 21:35
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κι εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» του ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεί την Κυριακή (27/2) και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους τη «βαριά» ήττα από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Με το συγκεκριμένο «τρίποντο» η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τους 62 βαθμούς κι απέχει 13 πόντους από το δεύτερο «Δικέφαλο του Βορρά». Στον αντίποδα οι Κρητικοί έμειναν στους 34 βαθμούς και την έβδομη θέση.Σκόραρε δύο φορές, μέτρησε το ένα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 11' προηγήθηκαν με τέρμα του Ελ Αραμπί. Μετά από χρήση VAR όμως το γκολ του έμπειρου στράικερ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι.

Παρ' όλα αυτά επέμειναν θέλοντας να πάρουν το προβάδισμα και τα κατάφεραν στο 19'. Ο Ελ Αραμπί αυτή τη φορά έγινε δημιουργός και ο Γκάρι Ροντρίγκες νίκησε τον Επασί για το 1-0.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το ματς ποιοτικά δεν ήταν καλό και ο ρυθμός έπεσε, δίχως να αλλάξει κάτι.

Έκανε απλά ό,τι έπρεπε

Στο 57' ο ΟΦΗ είχε υποψία ευκαιρίας με το σουτ του Ντουρμισάι να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως ο Ροντρίγκες νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Επασί.

Στο 65' οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά αλλά εκ νέου το τέρμα τους ακυρώθηκε μέσω VAR. Ο Μασούρας έστρωσε την μπάλα στον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός σκόραρε, για δεύτερη φορά στο ίδιο ματς όμως μετά από χρήση VAR το γκολ δεν μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Μασούρα.

Πέντε λεπτά μετά πάντως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιαννούλη ο οποίος ανέτρεψε τον Μασούρα μετά από κακή συνεννόηση με τον Επασί.

Ο Ολυμπιακός έψαξε το δεύτερο τέρμα που θα τελείωνε την υπόθεση και στο 85' είχε δοκάρι σε προβολή του Σισέ.

Τελικά το βρήκε στο 89' με τον πρώην παίκτη του Φιορίν Ντουρμισάι να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (83' Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο (90'+1' Φαντιγκά), Ροντρίγκες (72' Βαλμπουενά), Αραμπί

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος (61' Καμάου), Μπουζούκης (80' Λυμπεράκης), Τσιλιανίδης (46' Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (46' Ουές), Λάμπρου (76' Πασαλίδης)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες