1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-1: Τον «μπλόκαρε» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-1: Τον «μπλόκαρε» στην Τούμπα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/2/2022 19:15
ΠΑΟΚ και Ιωνικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό στο πρώτο μέρος και τους Νικαιώτες να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί μέσα στην Τούμπα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ στο 33', ισοφάρισαν με τον Τουράμ στο 55' οι φιλοξενούμενοι.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο -10 από τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ ο Ιωνικός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.Ανώτερος ΠΑΟΚ αλλά και σωτήρας Πασχαλάκης


Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Τσόλακ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ το οποίο όμως έκοψε ο Μύγας, έγινε έλεγχος για χέρι στο VAR, και έπειτα ο Μιτρίτσα έστειλε τη μπάλα αόυτ.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό και στο 11' ήταν η σειρά του Ιωνικού να απαντήσει με τον Μάντζη να χάνει τεράστια ευκαιρία. Ο φορ του Ιωνικού εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σάστρε και βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας κίπερ ήταν αυτός που τέσσερα λεπτά μετά σταμάτησε εντυπωσιακά και το σουτ του Καμπράλ, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και να πιέζει και στο 33' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μύγας χτύπησε τον Μιχάι στο πίσω μέρος του ποδιού του μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση και ο Σβαμπ ευστόχησε για το 1-0.

Ο Ιωνικός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 39'. Ο Μύγας βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από γέμισμα και έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Πασχαλάκης είχε σωστή αντίδραση και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Ακίνδυνος ΠΑΟΚ, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης ο Ιωνικός

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι δυνατά και απείλησε στο 51' με τον Μιτρίτσα αλλά το γυριστό που έκανε ο Ρουμάνος, βρήκε στο έδαφος και κατέληξε χωρίς δύναμη στα χέρια του Χουτεσιώτη. Από την άλλη ο Ιωνικός ήταν και πάλι απειλητικός και στο 59' έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Τουράμ ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Άπαντες μετά το γκολ έτρεξαν στον πάγκο και σήκωσαν την ουκρανική σημαία ως ένδειξης συμπαράστασης στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος χειροκροτήθηκε από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-1: Τον «μπλόκαρε» στην Τούμπα
Η ομάδα της Νίκαιας ήταν μάλιστα αυτή που έφτασε πιο μετά πρώτη κοντά στο 2-1 όταν ο Τουράμ έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Πασχαλάκης για άλλη μία φορά στο παιχνίδι είχε γρήγορη αντίδραση και απέκρουσε το σουτ του αντιπάλου του.

Ο ΠΑΟΚ είχε μία ανούσια κατοχή και δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους για την εστία του Χουτεσιώτη, ενώ ο Ιωνικός έψαχνε χώρους στις αντεπιθέσεις για να απειλήσει.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον Ιωνικό να έχει καλό πλάνο και να είναι αρκετά απειλητικός στις αντεπιθέσεις παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες