9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Στα κίτρινα το ντέρμπι (video)

Super League Interwetten: Στα κίτρινα το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2020 21:44
Σ’ ένα επεισοδιακό ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης με εύστοχο πέναλτι του Γκάμα (41'), κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και τον προσπέρασε στην 2η θέση, ενώ διατηρήθηκε στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πολλές φωνές για τη διαιτησία του Ολλανδού Νάιχαους.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 1-0 του «Δικεφάλου του Βορρά» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το γκολ του Γκάμα με εύστοχο πέναλτι στο 41’ έκρινε το ντέρμπι, το οποίο επισκιάστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του Ολλανδού Νόιχαους.Ο Άρης λίγο έλλειψε να πάρει από πολύ νωρίς το προβάδισμα, αφού στο 2’ ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε και είχε καλή στιγμή στο 7’ με πλασέ του Τζόλη, το οποίο πέρασε. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο ρυθμός έπεσε αισθητά, οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, ενώ σημειώθηκαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 38’, όταν ο Μπερτόγλιο μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Πασχαλάκη, με το οποίο οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα. Η συγκεκριμένη παράβαση αμφισβητήθηκε έντονα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φωνάζει ότι ο Πασχαλάκης βρήκε μπάλα. Από την πλευρά του ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή στο 56’ με διαγώνιο σουτ του Σβιντέρσκι το οποίο δε βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Άρης «άγγιξε» το 2-0 όταν μετά από λάθος του Γιαννούλη, ο Μπερτόγλιο βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη και πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο Ουαγκέ με αυτοθυσία έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Μάλιστα ο παίκτης του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε κι έδωσε τη θέση του στον Κρέσπο.

Στο 72’ σημειώθηκε ακόμα μια φάση που έφερε τα παράπονα των παικτών των φιλοξενούμενων. Ο Τζόλης έπειτα από μονομαχίες στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος από την πίεση του Σούντγκρεν και ο Νόιχαους έδωσε το πέναλτι. Ωστόσο ο Ολλανδός εξέτασε τη φάση στο VAR και πήρε πίσω το πέναλτι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φώναζαν για ανατροπή του Σάσα στον Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα λεπτά να απειλήσει με αξιώσεις και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε. Τα παράπονα των φιλοξενούμενων πάντως δεν έμειναν στη φάση του 72’, αφού στο 90+8’ φώναξαν για χέρι του Μπαγκαλιάνη, αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Δείτε τα στιγμιότυπα:




Το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι:




Το πέναλτι στον Τζόλη που πήρε πίσω το VAR:




Η τελευταία φάση και τα πανηγύρια του Άρη:


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες