2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 21:53
Με γκολ-ζωγραφιά του Στάριτζ στο 89’ η Λίβερπουλ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Αζάρ (25’) οι «μπλε», που έχασαν την ευκαιρία για δεύτερη κολλητή νίκη κόντρα στους «κόκκινους».

Σ’ ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, Τσέλσι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Στάριτζ με ένα απίστευτο τέρμα στο 89’ απάντησε στο γκολ του Αζάρ στο 25’ και διατήρησε το αήττητο των «κόκκινων» που ισοβαθμούν στην κορυφή με την Μάντσεστερ Σίτι. Δύο βαθμούς λιγότερους έχει η επίσης αήττητη ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι που «πληγώθηκε» στο φινάλε από έναν πρώην παίκτη της.Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Η Λίβερπουλ απείλησε πρώτη με δύο σουτ του Σαλάχ (5’, 10’), αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους γηπεδούχους στο 22’, όταν από μπαλιά του Λουίζ, ο Γουίλιαν βρέθηκε απέναντι από τον Άλισον αλλά νικήθηκε από τον συμπατριώτη του. Η φάση αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 25’ οι παίκτες του Σάρι έκρυψαν τη μπάλα και ο Αζάρ με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Άλισον, «γράφοντας» το 1-0.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να απαντήσει στο 32’ με τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Κέπα και έκανε το πλασέ από πλάγια θέση αλλά ο Ρούντιγκερ πρόλαβε σωτήρια πάνω στη γραμμή. Οι «κόκκινοι» είχαν την κατοχή και στο ξεκίνημα της επανάληψης (58’) «άγγιξαν» ξανά το γκολ με πλασέ του Μανέ, αλλά ο Κέπα απέκρουσε με το ένα χέρι.

Η Τσέλσι κράτησε το μηδέν και στο 64’ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς με τον Αζάρ, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Άλισον. Σ’ εκείνο το σημείο ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Σακίρι αντί του μέτριου Σαλάχ και στο 70’ ο Ελβετός αστόχησε εξ επαφής έπειτα από πάρε-βάλε του Ρόμπερτσον. Οι «κόκκινοι» αύξησαν την πίεση τους και στο 72’ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Φιρμίνο αλλά ο Λουίζ απομάκρυνε στη γραμμή.

Τη λύση για την Λίβερπουλ έδωσε στο 89’ ο νεοεισελθόντας Στάριτζ. Ο Άγγλος φορ βρήκε χώρο για σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με τρομερό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κέπα. Ένα μαγικό γκολ από τον επιθετικό των «κόκκινων» που σκόραρε 145 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς. Στις καθυστερήσεις η Τσέλσι είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Αλόνσο για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.



Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες