Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σέριε Α: Η Νάπολι «έκλεισε το σπίτι» της Γιουβέντους στο 90’!

Σέριε Α: Η Νάπολι «έκλεισε το σπίτι» της Γιουβέντους στο 90’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2018 23:43
Με γκολ του Κουλιμπαλί στο 90’ η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την κορυφή, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Φωτιά στη μάχη της κορυφής έβαλε η Νάπολι! Με καρφωτή κεφαλιά του Κουλιμπαλί στο 90’ η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους στο Τορίνο και μείωσε στο -1 από την κορυφή της Σέριε Α, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι «παρτενοπέι» υποχρέωσαν τους «μπιανκονέρι» στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα μετά τα μέσα Οκτωβρίου και έγιναν η 3η ομάδα στην ιστορία της Σέριε Α που φτάνει τους 30+ σερί εκτός έδρας αγώνες δίχως ήττα (Μίλαν και Ίντερ οι άλλες δύο).Μετά από αυτή την εξέλιξη, η μάχη της κορυφής έχει πάρει φωτιά, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Η Γιουβέντους θα παίξει στις έδρες των Ίντερ και Ρόμα, ενώ η Νάπολι θα αντιμετωπίσει εκτός τις Φιορεντίνα και Σαμπντόρια, ομάδες που παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Τρομερές εικόνες στο φινάλε, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αγκαλιάζει τον «χρυσό» σκόρερ της Νάπολι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σ’ όλους τους παίκτες των «παρτενοπέι» για τη μεγάλη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Γιουβέντους, αφού στο 11’ ο Κιελίνι αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα, δίνοντας τη θέση του στον Λιχτστάινερ. Η Νάπολι είχε την υπεροχή και ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 17’ ο Πιάνιτς σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 24’ όταν μετά την ωραία μπαλιά του Μάριο Ρουί, ο Χάμσικ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Η Γιουβέντους περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο, έχοντας ως στόχο να κρατήσει το 0-0 και το +4 στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να μην είχε φάσεις προς την εστία του Ρέινα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλέγκρι πέρασε τον Κουαδράδο αντί του Ντιμπάλα, ενώ ο Σάρι έριξε τους Μίλικ και Ζιελίνσκι αντί των Μέρτενς και Χάμισκ. Η Νάπολι ήταν αυτή που είχε την κατοχή και έψαχνε το γκολ, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα της Γιουβέντους.

Στο 73’ ο Μπουφόν πραγματοποίησε φανταστική επέμβαση σε βολίδα του Καγιεχόν, σε φάση όμως που σταμάτησε λόγω οφσάιντ, ενώ στο 83’ ο Ιταλός πορτιέρο είπε «όχι» και σε σουτ του Ζιελίνσκι. Η ζημιά για την Γιουβέντους έγινε στο 90' όταν μετά το κόρνερ του Καγιεχόν ο Κουλιμπαλί πήδηξε πολύ ψηλά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τους «παρτενοπέι».

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους το τρίποντο που τους κρατάει ζωντανούς στο όνειρο της κατάκτησης του σκουντέτο. Όλα θα κριθούν στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, σ’ ένα πρωτάθλημα που έχει πάρει… φωτιά


Το πρόγραμμα της Γιουβέντους:

28/4: Ίντερ – Γιουβέντους
5/5: Γιουβέντους – Μπολόνια
13/5: Ρόμα – Γιουβέντους
20/5: Γιουβέντους - Βερόνα

Το πρόγραμμα της Νάπολι:

29/4: Φιορεντίνα – Νάπολι
6/5: Νάπολι – Τορίνο
13/5: Σαμπντόρια – Νάπολι
20/5: Νάπολι – Κροτόνε

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες