4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΚ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό στο 90+4’

Σούπερ Λιγκ: Η ΑΕΚ «ξέρανε» τον Ολυμπιακό στο 90+4’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2018 21:35
Η ΑΕΚ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (87’ Τσιγκρίνσκι, 90+4’ Γιακουμάκης) κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Ολυμπιακό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε στην 2η θέση με -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και +2 από τους «ερυθρόλευκους». Προηγήθηκαν με Ανσαριφάρντ (81’) οι γηπεδούχοι, που φωνάζουν για φάουλ στο 2ο τέρμα.

Τεράστιο «διπλό» για την ΑΕΚ στο Φάληρο! Ο Ολυμπιακός, με τέρμα του Ανσαριφάρντ στο 81’ βρέθηκε «αγκαλιά» με τη νίκη στο ντέρμπι, ωστόσο η «Ένωση» με γκολ στο 87' και στο 90+4' έφερε… τούμπα το ματς και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου, περνώντας μόνη στην 2η θέση.Ο Οσκαρ Γκαρθία άφησε στον πάγκο τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ανσαριφάρντ και έβαλε τον Μιραλάς στην κορυφή, τον Οφόε σε ρόλο 10αριού και τους Φορτούνη και Πάρντο στις πτέρυγες. Έκπληξη και από τον Χιμένεθ, ο οποίος επέλεξε 4-2-3-1, αφήνοντας τον Λιβάια στον πάγκο.

Φτωχό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν γεμάτο φάουλ (32 συνολικά, 15-17) και με μόλις δύο αξιόλογες φάσεις. Και τις δύο τις είχε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος στο 25’ έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Τσιντώτα σε απόκρουση, ενώ στο 40’ ο Κολομβιανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Μπακάκη, αλλά ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» αντέδρασε σωστά. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 17ο λεπτό για κράτημα του Βράνιες στον Μποτία, ωστόσο ο Παπαπέτρου είπε στον Ισπανό να σηκωθεί.

Η ΑΕΚ δεν απείλησε στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχε την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη, όταν στο 58’ ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα, όμως ο ανενόχλητος Αραούχο έστειλε την κεφαλιά πάνω στον Προτό. Στο 66’ η σέντρα του Κούτρη πήρε τροχιά προς την εστία και κατέληξε στο πάνω μέρος του δοκαριού ενώ στο 69’ η «Ένωση» έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, με τον Σισέ να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Μασούντ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε απειλήσει στο δεύτερο μέρος μέχρι το 81ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθόντας Μάριν επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να διώξει σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ ο Ανσαριφάρντ, που πέρασε στο ματς στο δεύτερο μέρος, άνοιξε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Χιμένεθ τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς και τον Γιακουμάκη και η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει στο 87’. Ο Τσιγκρίνσκι εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση κόρνερ και μ' ένα δυνατό σουτ ισοφάρισε το ματς.

Ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά ψάχνοντας τη νίκη, ωστόσο στο 90+4’ η ΑΕΚ έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Γιακουμάκη, ρίχνοντας στο… καναβάτσο τους Πειραιώτες. Ο Μποτία διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στο γκολ και μάλιστα απώθησε δύο φορές τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. Το 2-1 υπέρ της ΑΕΚ ήταν το τελικό σκορ, με την «Ένωση» να μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ (71' Ταχτσίδης), Οφόε (58' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Πάρντο (79' Μάριν), Μιραλάς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Κονέ (72' Γαλανόπουλος), Μπακασέτας (85' Γιακουμάκης), Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62' Λιβάγια)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες