2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιγκουαΐν και έφυγε για τελικό!

Τσάμπιονς Λιγκ: Ιγκουαΐν και έφυγε για τελικό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2017 23:42
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν (29’, 59’) η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τις δύο ασίστ ο Άλβες, σωτήριες επεμβάσεις από Μπουφόν.

Μια ημέρα μετά την εμφατική νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο (3-0), η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μονακό και πλέον καλείται απλά να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του Τορίνο, προκειμένου να επιστρέψει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον Ιούνιο του 2015.Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο έμπειρος πορτιέρο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πρώτο 20λεπτο προκειμένου η Μονακό να μην ανοίξει το σκορ, πραγματοποιώντας δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, σε σουτ του Εμ’Μπαπέ (16’) και κεφαλιά του Φαλκάο (19’).

Μετά το πρώτο 20λεπτο η Γιουβέντους κέρδισε περισσότερα μέτρα, προειδοποίησε στο 25’ με άστοχη προσπάθεια του Ιγκουαΐν και τέσσερα λεπτά αργότερα (29’) κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Άλβες βρήκε με τακουνάκι τον Ιγκουαΐν και ο Αργεντινός με άψογο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 1-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, η Μονακό προσπάθησε να βρει απάντηση, όμως οι παίκτες του Αλέγκρι έκλειναν υποδειγματικά τους χώρους και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο.
Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους έδωσε χώρο στους Μονεγάσκους, τακτική που απέδωσε καρπούς, αν και στο 47’ ο Μπουφόν χρειάστηκε να επέμβει, μπλοκάροντας το πλασέ του Φαλκάο μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προσπαθούσε να απειλήσει με ανορθόδοξο τρόπο, εν αντιθέσει με την Γιουβέντους, που έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

Στο 54’ ο Σούμπασιτς έδιωξε με το πόδι το σουτ του Μαρκίζιο, όμως στο 59’, ο Άλβες έκλεψε τη μπάλα από τον Μπακαγιόκο, έπαιξε το 1-2 με τον Ντιμπάλα και έκανε τη σέντρα για τον Ιγκουαΐν, ο οποίος με κοντινή προβολή «έγραψε» το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Γιουβέντους διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και κράτησε το 2-0 μέχρι το φινάλε.

Σ’ αυτό έβαλε και το… χεράκι του και ο Μπουφόν, αφού στο 90’ έδιωξε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Ζερμέν, στην μοναδική μεγάλη φάση της Μονακό στο δεύτερο μέρος. Στα αξιοσημείωτα πως η Γιουβέντους ξεπέρασε 600 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μπουφόν να μετράει 60 ματς στο θεσμό κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες