Euro 2016: Η παρουσίαση του 5ου ομίλου
Η πρεμιέρα του Euro 2016 έφτασε και για τον επόμενο μήνα η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπάει στα γήπεδα της Γαλλίας. Τo agones.gr αναλύει τους 24 μονομάχους που δίνουν το «παρών» στο ευρωπαϊκό ραντεβού, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχειά που χρειάζεστε.Γράφει ο Κώστας Καραγιαννόπουλος
Το ισχυρό Βέλγιο, η αποδυναμωμένη Ιταλία, η Σουηδία του Ζλάταν και η Ιρλανδία με τους τρομερούς οπαδούς συγκροτούν τον 5ο όμιλο, ο οποίος δεν θεωρείται άδικα ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης.Οι Βέλγοι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την σκληροτράχηλη Ιταλία. Η Σουηδία του Ιμπραΐμοβιτς θα προσπαθήσει να μπει σφήνα ανάμεσα τους, ενώ η Ιρλανδία θα παλέψει για την 3η θέση που ίσως οδηγήσει στα νοκ-άουτ.
Να σημειωθεί πως ο νικητής του γκρουπ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον δεύτερο του 4ου ομίλου (Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανία, Ιρλανδία), ενώ ο δεύτερος θα παίξει με τον πρώτο του 6ου ομίλου (Πορτογαλία, Αυστρία, Ισλανδία, Ουγγαρία).
ΒΕΛΓΙΟ (2ο στην κατάταξη της FIFA)
Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρόστερ στη διοργάνωση και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί αλλά και την απουσία του αρχηγού, Βίνσεντ Κομπανί.
Πως προκρίθηκε:
Τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Ουαλία, Βοσνία, Ισραήλ, Κύπρο και Ανδόρα, εξασφαλίζοντας απευθείας το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας. Με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, τερμάτισε στο +2 από την 2η Ουαλία και στο +6 από την 3η Βοσνία, έχοντας 24 γκολ υπέρ και μόλις 5 κατά!
Οι Βέλγοι έκαναν περίπατο στα περισσότερα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες του ομίλου, ενώ πήραν δύο νίκες κόντρα στο Ισραήλ (3-1 εντός, 1-0 εκτός). Αντίθετα, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Ουαλία (0-0 εντός, 0-1 εκτός), ενώ σημείωσαν μια νίκη και μια ισοπαλία απέναντι στην Βοσνία (3-1 εντός, 1-1 εκτός).
Προπονητής: Μαρκ Βίλμοτς
Έχοντας ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Σιντ Τρούιντεν, ο 47χρονος βρίσκονταν υπό έντονη αμφισβήτηση για το αν θα μπορούσε να οδηγήσει το Βέλγιο στο δρόμο των επιτυχιών. Ωστόσο, ο ίδιος δικαίωσε την απόφαση της ομοσπονδίας και πλέον ετοιμάζεται για τη δεύτερη μεγάλη διοργάνωση στην προπονητική του καριέρα.
Το δυναμικό:
Με τον Βερμάελεν να μετράει μόλις 10 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα, είναι πιθανό να δούμε τον Βίλμοτς να δίνει την ευκαιρία στον 20χρονο Τζέισον Ντεναγιέρ. Βέβαια, ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται και στα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι ο Άλντερβαϊρελντ ενδέχεται να παίξει ως στόπερ μαζί με τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Βερτόνχεν (και οι δύο στην Εθνική παίζουν ως μπακ). Μια ενδεχόμενη μετατόπιση του Βερτόνχεν στο κέντρο της άμυνας, θα δώσει φανέλα βασικού στον Τζόρνταν Λουκάκου, ο οποίος θα καλύψει το αριστερό άκρο.
Τερματοφύλακας της ομάδας παραμένει ο Τιμπό Κουρτουά παρά την απογοητευτική σεζόν στην Τσέλσι. Στον άξονα, δύο εκ των Βίτσελ, Ναινγκολάν, Ντεμπελέ και Φελαινί (4 γκολ στα προκριματικά) συνθέτουν μια αρκετά δυνατή μεσαία γραμμή, ενώ μπροστά τους, Ντε Μπρούιν, Καράσκο (ή Μέρτενς) και Αζάρ μπορούν να προκαλέσουν εφιάλτες σε κάθε άμυνα.
Ο τελευταίος προέρχεται από αποκαρδιωτική σεζόν στην Τσέλσι, όμως στα τελευταία παιχνίδια θύμισε τον περσινό MVP της Πρέμιερ, με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Λίβερπουλ. Αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Ρομέλου Λουκάκου, με τον Βίλμοτς να έχει ως εναλλακτικές τους… κόκκινους Μπεντέκε, Οριγκί και τον νεαρό Μπατσουαγί.
Τι θέλει/Τι μπορεί:
Η απότομη άνοδος του Βελγίου έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις προσδοκίες και είναι άγνωστο κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί το ειδικό βάρος του φαβορί. Σε όλα προστίθεται και η σημαντική απουσία του αρχηγού Βίνσεντ Κομπανί, που δημιουργεί μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας. Όπως και να έχει, δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη, εάν δούμε τους «κόκκινους διαβόλους» στην τετράδα.
Το ρόστερ:
Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι), Ζιγιόμ Ζιλέ (Μαλίν), Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ).
Αμυντικοί: Τόμπι Άλντερβαϊρελντ (Τότεναμ), Λορέν Σιμάν (Μοντρεάλ), Τζεϊσόν Ντεναγιέρ (Γαλατάσαραϊ), Κριστιάν Καμπασέλ (Γκενκ), Τζόρνταν Λουκάκου (Οστάνδη), Τόμας Μενιέρ (Κλαμπ Μπριζ), Τόμας Βερμάελεν (Μπαρτσελόνα), Γιαν Βερτόνχεν (Τότεναμ).
Μέσοι: Μουσά Ντεμπελέ (Τότεναμ), Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρατζά Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Άξελ Βίτσελ (Ζενίτ).
Επιθετικοί: Μιτσί Μπατσουαγί (Μαρσέιγ), Κριστιάν Μπεντέκε (Λίβερπουλ), Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Ντίβοκ Ορίγκι (Λίβερπουλ).
ΙΤΑΛΙΑ (12η στην κατάταξη της FIFA)
Οι απουσίες των Βεράτι και Μαρκίζιο αποδυνάμωσαν σε μεγάλο βαθμό την «σκουάτρα ατζούρα», που δεν αποτελεί την ομάδα-φόβητρο των προηγούμενων ετών. Παρόλα αυτά παραμένει μια από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες στη διοργάνωση και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει.
Πως προκρίθηκε:
Εξασφάλισε ως αήττητη την πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Κροατία, Νορβηγία, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα. Έφερε δύο ισοπαλίες με τη δεύτερη του ομίλου, Κροατία (1-1 εντός και εκτός) και ακόμα μια με την Βουλγαρία (2-2 εκτός).
Κέρδισε δύο φορές την Νορβηγία (2-1 εντός, 2-0 εκτός), αλλά εμφάνισε δυσκολία με τις μικρές ομάδες του γκρουπ, νικώντας με 1-0 τις Μάλτα (εντός/εκτός) και Βουλγαρία (εντός). Παράλληλα, γνώρισε βαριές ήττες σε φιλικά παιχνίδια, χάνοντας με 4-1 από την Γερμανία και με 3-1 από το Βέλγιο.
Προπονητής: Αντόνιο Κόντε:
Στα πρώτα του χρόνια στην προπονητική, οδήγησε Μπάρι και Σιένα στην Σέριε Α, ωστόσο το «μπαμ» στην καριέρα του το έκανε ως τεχνικός της Γιουβέντους, κατακτώντας τρία σερί πρωταθλήματα. Αμέσως μετά το τέλος του Euro 2016, θα αποχωρήσει από την Ιταλία, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.
Το δυναμικό:
Κύρια δύναμη της Ιταλίας είναι (και θα είναι) η άμυνα της, με τον Κόντε να στηρίζεται στην τριάδα της Γιουβέντους (Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι) για το αγαπημένο του 3-5-2. Στα άκρα ενδέχεται να δούμε τους Νταρμιάν και Φλορέντσι, αν και ο Κόντε έχει δοκιμάσει σε ρόλο φουλ-μπακ και τους Ελ Σαραουί-Καντρέβα σ' ένα αρκετά επιθετικό σχήμα.
Στην επίθεση, η Ιταλία δεν έχει τον σέντερ φορ-φόβητρο. Το MLS στοίχησε στον Τζιοβίνκο, που έμεινε εκτός, και ο Κόντε θα βασιστεί στους Πελέ, Ινσίνιε, Έντερ, Ζάζα και Ιμόμπιλε, αφήνοντας εκτός τους Παβολέτι και Μπελότι, που πέτυχαν διψήφιο αριθμό τερμάτων στη φετινή Σέριε Α. Τέλος, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται για την 11η διοργάνωση με την Εθνική Ιταλίας.
Τι θέλει/Τι μπορεί:
Η κλήρωση δεν της έκανε το χατίρι, αφού θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για την πρόκριση. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει στα νοκ-άουτ, αν όμως δεν εξασφαλίσει την πρωτιά, θα παραμείνει στα… βαθιά, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει πρωτοπόρους άλλων ομίλων, με την Πορτογαλία να περιμένει στη… γωνία. Μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά φαντάζει το ταβάνι της φετινής Ιταλίας, η οποία μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη ή μεγάλη απογοήτευση.
Το ρόστερ:
Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Παρί Σεν Ζερμέν).
Αμυντικοί: Αντρέα Μπαρτσάλι (Γιουβέντους), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Άντζελο Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ).
Μέσοι: Φεντερίκο Μπερναρντέστσι (Φιορεντίνα), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Ματία Ντε Σίλιο (Μίλαν), Στεφάν Ελ Σααραουί (Ρόμα), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Εμανουέλε Τζακερίνι (Μπολόνια), Τιάγκο Μότα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Στέφανο Στουράρο (Γιουβέντους).
Επιθετικοί: Έντερ (Ίντερ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Τορίνο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Γκρατσιάνο Πελέ (Σαουθάμπτον), Σιμόνε Ζάζα (Γιουβέντους).
ΣΟΥΗΔΙΑ (35η στην κατάταξη της FIFA)
Οι Σκανδιναβοί στηρίζουν όλες τις τύχες τους στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος προερχόμενος από εξαιρετική σεζόν, έχει την τελευταία του ευκαιρία για διάκριση με την Εθνική ομάδα.
Πως προκρίθηκε:
Τερμάτισε στην τρίτη θέση σε όμιλο με Αυστρία, Ρωσία, Μαυροβούνιο, Λιχτενστάιν και Μολδάβια, ωστόσο εξασφάλισε την πρόκριση στα μπαράζ, νικώντας σε διπλούς αγώνες την Δανία. Πήρε την πρώτη νίκη με 2-1 στην έδρα της και στη ρεβάνς «κλείδωσε» την πρόκριση χάρη σε δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς. Οι Δανοί ισοφάρισαν σε 2-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όμως δεν ήταν αρκετό για να στερήσουν την πρόκριση στην Σουηδία.
Στα προκριματικά, κρατούσε την τύχη στα χέρια της, όμως δύο «κολλητές» ήττες με Ρωσία (1-0 εκτός) και Αυστρία (4-1 εντός), την έριξαν στην 3η θέση, αναγκάζοντας την να δώσει αγώνες μπαράζ.
Προπονητής: Έρικ Χάμρεν (58χρ.)
Ξεκίνησε την προπονητική σε ηλικία 30 ετών και έκανε το πρώτο «μπαμ» ως προπονητής της ΑΪΚ, κατακτώντας δύο σερί Κύπελλα Σουηδίας. Τρία χρόνια μετά κατέκτησε ακόμα ένα ως προπονητής της Εργκρίτε, ενώ πριν αναλάβει την Εθνική Σουηδίας, πανηγύρισε πρωταθλήματα με Άαλμποργκ και Ρόζενμποργκ.
Το δυναμικό:
Στις αδυναμίες των Σουηδών λογίζεται η άμυνα (κράτησε το μηδέν μόνο σε δύο ματς στα προκριματικά) αλλά και ο τερματοφύλακας, καθώς ο έμπειρος Ίσακσον προέρχεται από απογοητευτική σεζόν με αρκετές γκάφες. Παρόλα αυτά, ο Χάμρεν αναμένεται να του δώσει θέση κάτω από τα δοκάρια, στη τελευταία διοργάνωση της καριέρας του. Όσον αφορά την τετράδα της άμυνας, Γκράνκβιστ και Γιόχανσον αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο μετά και την απουσία του Άντονσον. Στα πλάγια αγωνίζονται συνήθως οι Λούστινγκ και Όλσον, με τον δεύτερο να έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι.
Στο χώρο του κέντρου ο έμπειρος Κάλστρομ και ο… τρεχαλατζής Λεβίκι αποτελούν συνήθως τα δύο χαφ, αν και ο Βέρμπλομ προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ίσως πάρει φανέλα βασικού. Στα εξτρέμ, Φόρσμπεργκ και Ντουρμάζ αναμένεται να αποτελέσουν τις βασικές λύσεις μετά και την κακή χρονιά του Λάρσον στη Σάντερλαντ.
Τι θέλει/Τι μπορεί:
Το πιο πιθανό σενάριο πάντως φαντάζει η κατάληψη της 3ης θέσης που ενδεχομένως δώσει πρόκριση στους «16». Εκεί, θα περιμένουν αρκετά δύσκολοι αντίπαλοι και θα χρειαστεί υπέρβαση για να βρεθεί στα προημιτελικά. Πάντως, το πιο ενδιαφέρον σενάριο για τους ουδέτερους θα είναι μια σύγκρουση με την Πορτογαλία (πιο πιθανός αντίπαλος αν τερματίσει 2η), σε μια επανάληψη των αγώνων μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Το ρόστερ:
Τερματοφύλακες: Αντρέας Ίσακσον (Κασίμπασα), Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη), Πάτρικ Κάλγκρεν (ΑΪΚ).
Αμυντικοί: Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ), Έρικ Γιόχανσον (Κοπεγχάγη), Αντρέας Γκράνκβιστ (Κρασνοντάρ), Μάρτιν Όλσον (Νόριτς), Πόντους Γιάνσον (Τορίνο), Βίκτορ Νίλσεν Λίντελεφ (Μπενφίκα), Λούντβιγκ Αουγκούστινσον (Κοπεγχάγη).
Μέσοι: Έμιλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Άλμπιν Έκντάλ (Αμβούργο), Κιμ Σέλστρεμ (Γκρασχόπερς), Όσκαρ Χίλιεμαρκ (Παλέρμο), Πόντους Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Όσκαρ Λεβίτσκι (Μάλμε), Τζίμι Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Ερκάν Ζενγίν (Τράμπζονσπορ).
Επιθετικοί: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Έμιρ Κούγιοβιτς (Νόρκεπινγκ), Γιον Γκουιντέτι (Θέλτα).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ (33η στην κατάταξη της FIFA)
Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ στοχεύει σε μια καλή πορεία στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για μια θέση στα νοκ-άουτ.
Πως προκρίθηκε:
Τερμάτισε 3η σε δύσκολο όμιλο με Γερμανία, Πολωνία, Σκωτία, Γεωργία και Γιβραλτάρ, παλεύοντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την απευθείας πρόκριση. Τελικά, χρειάστηκε να δώσει αγώνες μπαράζ με την Βοσνία, την οποία κέρδισε με 2-0 στο Δουβλίνο, ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας.
Είχε απολογισμό 5-3-2 στην προκριματική φάση, μένοντας αήττητη με την Γερμανία (1-0 εντός, 1-1 εκτός). Με γκολ στις καθυστερήσεις απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Πολωνία, όμως την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην Βαρσοβία και έχασε την απευθείας πρόκριση.
Προπονητής: Μάρτιν Ο’ Νιλ (64 χρ.):
Συνέχισε στην Σέλτικ, την οποία οδήγησε σε τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ την πενταετία 2000-05. Ακολούθησε μια πολύ καλή τετραετία στην Άστον Βίλα και μια διετία στην αγαπημένη του Σάντερλαντ, την οποία γλίτωσε από τον υποβιβασμό την πρώτη του χρόνια.
Το δυναμικό:
Στα φιλικά ο Ο’ Νιλ δοκίμασε και το 4-3-3 βάζοντας τον Γουόλτερς δίπλα στον Λονγκ. ΜακΚλιν, ΜακΓκίντι και Χούλαχαν αποτελούν τους εξτρέμ, ενώ στα χαφ δεσπόζουν οι Γουίλιαν και ΜακΚάρθι. Ο πρώτος αποτελεί ηγετική μορφή στους χαφ της Στόουκ, ενώ ο δεύτερος επηρεάστηκε από την απογοητευτική σεζόν της Έβερτον.
Μια από τα ίδια και για τον δεξί μπακ Κόουλμαν, ο οποίος προέρχεται από μέτρια σεζόν στα «ζαχαρωτά», μην θυμίζοντας τον παίκτη που βγήκε στους κορυφαίους της περσινής Πρέμιερ. Στο κέντρο της άμυνας, Κίο και Ντάφι παλεύουν για μια θέση δίπλα στον έμπειρο Ο’ Σέι. Το αριστερό άκρο καλύπτει ο Μπρέιντι, ενώ κάτω από τα δοκάρια αγωνίζεται ο Ράντολφ, παρότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ως αναπληρωματικός του Άντριαν στην Γουέστ Χαμ.
Τι θέλει/Τι μπορεί:
Παρόλα αυτά θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά σε μια εκ των Ιταλία, Σουηδία προκειμένου να τερματίσει 3η και να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Θα βασιστεί πολύ στην εμπειρία και τη μαχητικότητα που βγάζει στο παιχνίδι της. Στα συν η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της, κλέβοντας τις εντυπώσεις της εξέδρας στο προηγούμενο Euro.
Το ρόστερ:
Τερματοφύλακες: Κέιρεν Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουένστνεϊ), Σέι Γκίβεν (Στόουκ), Ντάρεν Ράντολφ (Γουέστ Χαμ).
Αμυντικοί: Σίμους Κόουλμαν (Έβερτον), Κίραν Κλαρκ (Άστον Βίλα), Τζον Ο'Σέι (Σάντερλαντ), Ρίτσαρντ Κέοχ (Ντέρμπι Κάουντι), Σέιν Ντάφι (Μπλάκμπερν), Σάιρους Κρίστι (Ντέρμπι Κάουντι), Στέφεν Γουόρντ (Μπέρνλι), Ρόμπι Μπράντι (Νόριτς).
Μέσοι: Γκλεν Γουίλαν (Στόουκ), Έιντεν ΜακΓκίτι (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Τζέιμς ΜακΚάρθι (Έβερτον), Τζέιμς ΜακΚλιν (Γουέστ Μπρομ), Τζεφ Χέντρικ (Ντέρμπι Κάουντι), Τζόναθαν Γουόλτερς (Στόουκ), Ντέιβιντ Μέιλερ (Χαλ), Γουές Χούλαχαν (Νόριτς), Στέφεν Κουίν (Ρέντινγκ).
Επιθετικοί: Σέιν Λονγκ (Σαουθάμπτον), Ρόμπι Κιν (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ντάριλ Μέρφι (Ίπσουιτς).
Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
Ιρλανδία – Σουηδία (13/6, 19:00)
Βέλγιο – Ιταλία (13/6, 22:00)
2η αγωνιστική
Ιταλία – Σουηδία (17/6, 16:00)
Βέλγιο – Ιρλανδία (18/6, 16:00)
3η αγωνιστική
Ιταλία – Ιρλανδία (22/6, 22:00)
Σουηδία – Βέλγιο (22/6, 22:00)
Διαβάστε την παρουσίαση των άλλων ομίλων (1ος όμιλος, 2ος όμιλος, 3ος όμιλος, 4ος όμιλος, 6ος όμιλος)
Πείτε τη γνώμη σας: