Παναθηναϊκός: Παίρνουν σάρκα και οστά οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό
Στην τελική ευθεία εισέρχεται το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό, καθώς οι εργασίες για το νέο αθλητικό συγκρότημα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περνούν πλέον στην κύρια κατασκευαστική τους φάση.Μετά την ολοκλήρωση των πρόδρομων εργασιών, των εκσκαφών και της απαραίτητης εξυγίανσης του εδάφους, τα συνεργεία έχουν περάσει στη φάση της θεμελίωσης και της ανέγερσης του φέροντος οργανισμού. Η πρόοδος στο εργοτάξιο είναι πλέον εμφανής, με τις σκυροδετήσεις και την τοποθέτηση των οπλισμών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στα διάφορα τμήματα της έκτασης.
Το υπερσύγχρονο συγκρότημα, το οποίο σχεδιάστηκε για να στεγάσει το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου, περιλαμβάνει κεντρική κλειστή αρένα πολλαπλών χρήσεων, βοηθητικό προπονητήριο, ανοικτό κολυμβητήριο, καθώς και εξειδικευμένους χώρους εκγύμνασης για πληθώρα αθλημάτων με τις απαραίτητες υποστηρικτικές υποδομές.
Η χρηματοδότηση τόσο της μελέτης όσο και της κατασκευής καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την ΑΕΠ Ελαιώνα Α.Ε, στην οποία συμμετέχουν με ίσα ποσοστά η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς.
Δόθηκε έγκριση από συντακτική ομάδα Agones.gr: Προσφορά* με δωρεάν* ποντάρισμα κάνοντας απλώς εγγραφή
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Πείτε τη γνώμη σας: