Βλαχοδήμος: «Νιώθω πολύ καλά στη Σεβίλλη, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι με τη Νιούκαστλ»
Για το μέλλον του μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τονίζοντας, για ακόμη μία αφορά ότι είναι χαρούμενος στη Σεβίλλη, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του.Υπενθυμίζεται ότι η Νιούκαστλ τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό στην ομάδα της Ανδαλουσίας, με τον ίδιο να έχει ξαναβρεί στην Ισπανία τη φόρμα και την αυτοπεποίθησή του, καθώς στις «καρακάξες» δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.
Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Diario de Sevilla», ο διεθνής τερματοφύλακας ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά σχετικά με το μέλλον του στη Σεβίλλη και τα σχέδιά του για τη συνέχεια της καριέρας του και απάντησε: «Δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Όπως έχω πει πολλές φορές, νιώθω πολύ καλά εδώ, η οικογένειά μου νιώθει πολύ καλά εδώ. Μας αρέσει που είμαστε εδώ, αγαπάμε τον σύλλογο, την πόλη... Αλλά το θέμα είναι ότι είμαι παίκτης της Νιουκάστλ, οπότε δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι».✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Παράλληλα, ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την παρουσία του στη Σεβίλλη και τον ρόλο που έχει στην ομάδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε η μεταγραφή του.
«Όταν υπέγραψα για τη Σεβίλλη, το σχέδιο ήταν πάντα να έρθω εδώ, να πάρω χρόνο συμμετοχής, να παίξω και να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Να νιώσω ξανά σημαντικός. Τότε είχα την ευκαιρία, ένιωσα έτοιμος στην προπόνηση και προσπάθησα να ανταποδώσω αυτή την αυτοπεποίθηση στους αγώνες».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον προπονητή και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.
«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έπαιξε ποδόσφαιρο, οπότε ξέρει τι νιώθουμε και τι χρειαζόμαστε. Υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της ομάδας και του προπονητή. Προετοιμάζει τους αγώνες πολύ καλά και υπάρχει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτή η ομάδα είναι μία οικογένεια».
Πείτε τη γνώμη σας: