Μοιράζονται τον ίδιο στόχο
ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Τρομερή ήταν η εμφάνιση της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Επικράτησε με 1-3 σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκε αποφασιστικά και στο διάστημα 59' - 76' πέτυχε 3 γκολ που της χάρισαν μία σπουδαία νίκη. Με ένα σερί 2-1-1 στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έχει φτάσει τους 26 βαθμούς και έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και βαθμολογικά, αυξάνοντας τις ελπίδες παραμονής. Εντός έδρας πάντως έχει τον δεύτερο χειρότερο απολογισμό της κατηγορίας με ρεκόρ 3-3-5 σκοράροντας μόλις 9 τέρματα.
«Θέλουμε να είμαστε τόσο καλοί όπως και με τον Ολυμπιακό για να κυνηγήσουμε την νίκη. Μια καλή ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους για το πρωτάθλημα. Θέλουμε την νίκη για να δημιουργήσουμε και το μαξιλαράκι για να έχουμε το πλεονέκτημα», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Βάσος Θεοδώρου, αναφορικά με την πορεία της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση.
ΚΡΑΣΑΒΑ ΕΝΥ ΥΨΩΝΑ
Άλλο ένα καλό αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί το τελευταίο διάστημα. Έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τον Άρη Λεμεσού, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έπιασε την πολύ καλή της επίδοση και να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στο φινάλε με αυτογκόλ παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό. Με ένα σερί 2-2-1 στις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει φτάσει τους 22 βαθμούς, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για την σωτηρία.
«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ καλή και έκανε ζημιές σε μεγάλες ομάδες. Η ψυχολογία μας είναι καλή, θα πάμε εκεί για το καλύτερο. Είναι μια ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Θέλουμε οπωσδήποτε νίκη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, για την σημερινή αναμέτρηση.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο σημαντικός αμυντικός Χριστοδούλου (22/4), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Ανκέγιε (2/0).
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και αμφότερες θέλουν σίγουρα να αποφύγουν την ήττα. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση προσφάτως και ο βαθμός δεν θα χαλούσε κανέναν την δεδομένη χρονική στιγμή. Φαινομενικά βολική ισοπαλία.