Με ψυχολογία η Αρμίνια, σε φόρμα η Άιντραχτ
Η Αρμίνια υποδέχεται στο Μπίλεφελντ την Αίντραχτ Φρανκφούρτης για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Από σημαντική νίκη απέναντι στην Στουτγκάρδη προέρχονται οι γηπεδούχοι, ισόπαλοι απέναντι στην Φράιμπουργκ ήρθαν οι φιλοξενούμενοι.
* Κεκλεισμένων των θυρών.
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ
Σε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις πήρε μία εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στην Στουτγκάρδη και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο. Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Ορτέγκα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, όμως στο 27’ με προβολή του Κλος πήρε το προβάδισμα. Δύο λεπτά μετά ο Κόρδοβα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, κάτι που πέτυχε όμως στο 47’ με αυτογκόλ του Κεμπφ έπειτα από σέντρα του Ντοάν. Αμύνθηκε σωστά στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και σε μία αντεπίθεση στο 86’ ο Ντοάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο μεσοεπιθετικός Φόλγκζαμερ (3/0) και ο μέσος Πριτλ .(13/1).
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι απέναντι στην έδρα της Φράιμπουργκ ήρθε ισόπαλη με 2-2 και συνέχισε το αήττητο σερί της. Η αναμέτρηση άρχισε ιδανικά για την ίδια καθώς προηγήθηκε στο 6’ με ωραίο πλασέ του Γιουνές στο 6’ , όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο 32’ δέχτηκε την ισοφάριση. Πίεσε μέχρι το τέλος του για να βρεθεί και πάλι σε θέση οδηγού αλλά ο Αντρέ Σίλβα και ο Χιντερέγκερ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από μία στημένη φάση στο 63’ είδε την Φράιμπουργκ να παίρνει το προβάδισμα, η ίδια όμως ισοφάρισε στο 75’ με ένα σουτ του Καμάντα που χτύπησε πάνω στον Σλότερμπερκ και κατέληξε στα δίχτυα.
Το σύνολο του Χίτερ έμεινε για 6ο σερί αγώνα αήττητο (4-2-0) και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 8η θέση και στο -1 από την πρώτη 6αδα. Εμφανώς βελτιωμένη μετά τις πρώτες αγωνιστικές και ένα μεγάλο διάστημα που είχε χωρίς νίκη, βρήκε τα πατήματα της και θυμίζει την ομάδα της σεζόν 2018-19 όπου διεκδίκησε μέχρι και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστροφή του Γιόβιτς έχει γεμίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την ομάδα και ο Χίτερ συνεχίζει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το επιθετικό κομμάτι των «Αετών».
«Η Αρμίνια μπορεί να μην σκοράρει συχνά αλλά όταν χάνει συνήθως γίνεται με ένα γκολ διαφορά. Μας περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με αυτό απέναντι στην Φράιμπουργκ. Για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα χρειαστούμε 27 με 30 πόντους ακόμα», σχολίασε ο κόουτς Χίτερ.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Μπαρκόκ (16/2). Σταθερά εκτός ο φορ Άκε (2/0). Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Ρόντε (12/1).

Εκτίμηση
Η Αρμίνια έρχεται με ψυχολογία απέναντι στην Άιντραχτ αλλά πολύ δύσκολα επιθετικά να πιάσει πάλι την ίδια απόδοση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους. Ποιοτικά υπερέχουν και θα τους εμπιστευτούμε.