3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χάποελ Μπερ Σεβά - Μάδεργουελ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 48,107 78.5%
X
€ 7,589 12.4%
2
€ 5,588 9.1%
Over
€ 3,449 32.5%
Under
€ 7,166 67.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: HaMoshava Stadium, Petah Tikva
  • Χωρητικότητα: 11500
Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, ανεβαίνει η Μάδεργουελ

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, ανεβαίνει η Μάδεργουελ

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά υποδέχεται την Μάδεγουελ στο Ισραήλ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Πλζεν-Σοντερίσκε.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Επικράτησε εύκολα της Ντιναμό Μπατούμι στον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και έπειτα ταξίδεψε στην Αλβανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Λάτσι και κατάφερε και πήρε μία δύσκολη πρόκριση (1-2). Μπορεί να απειλήθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι, όμως έμεινε πίσω στο σκορ στο 59’, δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους και χρειάστηκε να μείνει η αντίπαλος της με δέκα παίκτες για να φτάσει η ίδια στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε με σουτ του Αγκουντέλο στο 91’ και στο 93’ ο Βαρενέ με κοντινή προβολή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρωτάθλημα μετά την εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Νετάνια (3-2), ηττήθηκε στην 2η αγωνιστική εκτός έδρας από την Μακάμπι Χάιφα με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23’, ισοφάρισε με τον Σχβίβρο στο 59’, τρία λεπτά μετά όμως δέχτηκε και δεύτερο γκολ για να έρθει ο Βάιλντσχουτ στο 73’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση το περασμένο ΣΚ και έτσι έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από την αναμέτρηση στην Αλβανία.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Δεν δυσκολεύτηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο απέναντι στην Γκλεντόραν από την Βόρεια Ιρλανδία την οποία και κέρδισε με 5-1, αντίθετα όμως συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την συμπατριώτισσα της Κόλερεϊν και χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση (κ.δ. 2-2). Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε τις διαθέσεις της και πήρε κεφάλι στο σκορ με διπλή προσπάθεια του Λανγκ στο 16’, ενώ στο 37’ ο Βατ με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έδειξε εκεί ότι θα καθαρίσει το παιχνίδι, δέχτηκε όμως τη μείωση του σκορ στο 49’ και στο 89’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουγκάβι για παράβαση πέναλτι. Η Κόλερεϊν έφερε το παιχνίδι στα ίσια, η Μάδεργουελ με αριθμητικό μειονέκτημα κράτησε την ισοπαλία στην παράταση και στα πέναλτι μίλησε ο τερματοφύλακας της Κάρσον, ο οποίος απέκρουσε και τις 3 εκτελέσεις των αντιπάλων του.

Έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της και στο πρωτάθλημα και την Κυριακή έφυγε με ένα εμφατικό διπλό από την έδρα της Αμπερντίν (0-3). Μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με πέναλτι του Ο’ Χάρα στο 4’ και πέντε λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της με τον Λογνγκ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουγκάμπι μόλις στο 23’, με την Μάδεργουελ να έχει τρεις τελικές προσπάθειες εντός εστίας, όλες κατέληξαν γκολ.

Δείχνει να αφήνει πίσω της το κακό ξεκίνημα και με δύο σερί νίκες σκαρφάλωσε στην 8η θέση με 8 βαθμούς. Είχε θέματα στην επιθετική της λειτουργία τα οποία μάλλον προσπαθεί να διορθώσει. Τα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα έληξαν με No Goal.

«Δεν διαθέτουμε ψευδαισθήσεις και ξέρουμε ότι οικονομικά είναι σε άλλο επίπεδο από εμάς αλλά αυτό δεν είναι παράγοντας πάντα για να κερδίζεις τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε στο Ισραήλ με ένα πλάνο όπως είχαμε και απέναντι στην Αμπερντίν και δούλεψε. Θα είναι ένα διαφορετικό πλάνο αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα», επισήμανε ο κόουτς Ρόμπινσον.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο μέσος Μουγκάμπι (7/1). Εκτός λόγω τραυματισμού ο κίπερ Φοξ, ο μπακ Νταν και ο μέσος Ντόνελι (1/0)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά είναι το φαβορί της αναμέτρησης, έχει ποιοτικότερη ομάδα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με την απόδοση της. Η Μάδεργουελ συνέρχεται σιγά σιγά και βρίσκει τα πατήματα της στο πρωτάθλημα. Αν ήταν λίγο πιο ψηλά ο άσος θα τον επιλέγαμε, θεωρούμε πως το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει και θα πάμε με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Χάποελ Μπερ Σεβά νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Χάποελ Μπερ Σεβά, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μάδεργουελ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Χάποελ Μπερ Σεβά
Μάδεργουελ
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο spiliotini, με το υψηλότερο yield +4.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες