3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλιε - Μόλντε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 28,907 20.5%
X
€ 15,796 11.2%
2
€ 96,085 68.2%
Over
€ 32,826 42.6%
Under
€ 44,150 57.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

Πιο έμπειροι οι πρωταθλητές Νορβηγίας αλλά...

Πιο έμπειροι οι πρωταθλητές Νορβηγίας αλλά...

Η Τσέλιε φιλοξενεί τη Μόλντε για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προκρίθηκαν εύκολα νικώντας την Ντάνταλκ στην προηγούμενη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν εξίσου εύκολα την Κουόπιο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΣΕΛΙΕ

Τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επιτυχία της ιστορίας της πέτυχε την περσινή αγωνιστική περίοδο -που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα-, καθώς συνδύασε τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, με την κατάκτηση του παρθενικού της πρωταθλήματος κι αφήνοντας πίσω της την παραδοσιακή και μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη της Σλοβενίας, τη Μάριμπορ. Μετά από μία σπουδαία πορεία κατάφερε να συγκεντρώσει 69 βαθμούς σε 36 παιχνίδια και να κόψει πρώτη το νήμα, αφήνοντας δύο πόντους πίσω της τους διώκτες της. Διέθετε την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα. Πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία της παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να διακριθεί. Ήδη μετράει μία πρόκριση, αφού νίκησε 3-0 την Ντάνταλκ στη Βουδαπέστη την περασμένη Τετάρτη (19/8).

Το κλίμα ευφορίας όμως διαταράχθηκε από το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας της Πρβα Λίγκα. Αντιμετώπισε εντός έδρας τη Μούρα και ηττήθηκε (0-2), παρουσιάζοντας εικόνα κατώτερη των προσδοκιών. Μπήκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι κι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ από γκολ του Κούτερ. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 62’ είδε τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα με τον Μπομπίτσανετς. Τα παράτησε σκεπτόμενη το ματς με τη Μόλντε. Τα δύο φετινά επίσημα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ντούσαν Κόσιτς είπε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε εντός συνόρων αλλά συνέβη. Όμως είμαστε ήδη αποφασισμένοι να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε τον κρίσιμο αγώνα με τη Μόλντε. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε πολύ τον τελευταίο καιρό. Η εικόνα που δείξαμε στην πρεμιέρα μας δεν ήταν η πραγματική κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Έχουμε πάντως προβλήματα στην άμυνα και θα πρέπει να τα λύσουμε, αν θέλουμε να προχωρήσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης. Απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο τέσσερις ποδοσφαιριστές, όλοι τους ήταν ελεύθεροι, ενώ δεν είχε σημαντικές αποχωρήσεις.



ΜΟΛΝΤΕ

Επέστρεψε πέρσι στους τίτλους μετά από μία πενταετία και πλέον έχει την ευκαιρία να εκπροσωπεί τη Νορβηγία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη Τετάρτη (19/8) κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο «σπίτι» της την φινλανδική Κουόπιο κι έκανε επίδειξη δύναμης, διαλύοντας τους αντιπάλους της με το ευρύ 5-0, που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Χέσταντ και ο αρχηγός Έικρεμ στο 37’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 69ο λεπτό ο Άντονι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κνουντζόν «έγραψε» το 4-0, με τον Πέντερσεν να διαμορφώνει το τελικό 5-0. Πλέον θέλει να πάρει το εισιτήριο και για τον τρίτο προκριματικό γύρο πλησιάζοντας τους ομίλους.

Βρίσκεται σε πλήρη δράση, καθώς διεξάγονται σταθερά κι αναμετρήσεις για το νορβηγικό πρωτάθλημα. Εκεί προβλημάτισε αρκετά τον τελευταίο καιρό με την απόδοσή της, καθώς υπέστη τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το περασμένο Σάββατο (22/8) πάντως έκανε το καθήκον της απέναντι στην Οντ, νικώντας 2-0 και φαίνεται να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Η συγκομιδή των 34 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση, απέχοντας επτά πόντους από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στο πρωτάθλημα μετά από καιρό και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα με την Τσέλιε που είναι καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι αν παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας, θα έχουμε σοβαρές ελπίδες να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση» ήταν τα λόγια του κόουτς της ομάδας Έρλινγκ Μόε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός πλάνων ο τραυματίας δεξιός μπακ Χάραλντσεϊντ (0/0) ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το 2020. Κανονικά διαθέσιμος ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Χουσαΐν (15/6) ο οποίος δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας. Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με την Οντ οι αμυντικοί Μπιόρνμπακ (11/0) και Γκέργκερσεν (3/1) και θα τους περιμένει ο Μόε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Καμία από τις δύο αντιπάλους δεν φαίνεται να πατάει καλά στο γήπεδο. Η Τσέλιε ξεκίνησε με απρόσμενη εντός έδρας ήττα τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Σλοβενίας, ενώ η Μόλντε έχει υποστεί αρκετές ήττες τον τελευταίο καιρό κι έχει χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες δεν φημίζονται για την τακτική τους προσέγγιση στους αγώνες, όμως μοιάζει πολύ δύσκολο να επικρατήσει κάποια. Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε την ισοπαλία, θεωρώντας ότι δεν θα προκύψει νικητής στο ενενηντάλεπτο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες της ομάδας Μόλντε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσέλιε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσέλιε νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
26/8/2020
Τσέλιε
Μόλντε
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.28% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες