Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σταντάρ Λιέγης - Μπάλα Τάουν

17/9/2020 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 907

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 19' Avenatti Felipe (πέναλτι)
  2. 27' Laifis Konstantinos
  3. 34' Amallah Selim

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 52' Smith Sean
  2. 64' Kay Antony

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 41,892 98.2%
      X
      € 320 0.7%
      2
      € 430 1.0%
      Over
      € 4,504 93.3%
      Under
      € 325 6.7%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      111 ψήφοι:

      Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

      Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

      Η Σταντάρ υποδέχεται στην Λιέγη την Μπάλα Τάουν όντας το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση την Βοϊβοντίνα.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

      Η διακοπή του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν στο Βέλγιο την βρήκε στην 5η θέση της βαθμολογίας και έτσι πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Μέτρια σε γενικές γραμμές η χρονιά όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

      Στην προηγούμενη διοργάνωση αγωνίστηκε απευθείας στους ομίλους, είχε δύσκολη αποστολή απέναντι σε Άρσεναλ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βιτόρια Γκιμαράες, παρουσίασε καλό πρόσωπο αλλά κατέληξε στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

      Ξεκίνησε θετικά το νέο πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητη τις 4 πρώτες αγωνιστικές, προσγειώθηκε απότομα όμως στην έδρα της νεοφώτιστης Λέουβεν το Σάββατο από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Μπορεί να είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, δεν έφτανε όμως σε κάποιο τέρμα και στο 60' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γκαβόρι. Δέχτηκε το γκολ στο 77' και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα πίεσε για την ισοφάριση αλλά είδε την κεφαλιά του Ουλάρε στο 90' να καταλήγει στο δοκάρι.

      Ο Φιλίπ Μοντανιέ ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής το δείγμα είναι θετικό.

      «Έχουμε την φιλοδοξία να μπούμε στους ομίλους αλλά πρώτα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το εμπόδιο της Μπάλα. Θα παρατάξω την πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα, χωρίς να κάνω rotation. Το σημαντικό είναι να καταλάβουν οι παίκτες ότι αντιμετωπίζουμε μία αντίπαλο που ανήκει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», σχολίασε ο κόουτς Μοντανιέ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο εξτρέμ Λεστιέν (5/1) και ο μέσος Μπαστιέν.

      ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ

      Πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της μία πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με 1-0 την μαλτέζικη Βαλέτα. Ένα γκολ του Βέναμπλς στο 38' της έδωσε το προβάδισμα το οποίο κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος. Έτσι η 6η της συμμετοχή σε προκριματική φάση στέφθηκε με επιτυχία και άπαντες στο εσωτερικό της είναι ευχαριστημένοι.

      Το Σάββατο στην πρεμιέρα του ουαλικού πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κόναχς. Άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Πίτι και κρατούσε την πολύτιμη νίκη μέχρι το τέλος, όταν ένα εξαιρετικό σουτ του Ντολ στο 95' τις στέρησε τους τρεις βαθμούς.

      Γνωρίζει βέβαια ότι το έργο απέναντι στην Σταντάρ είναι εξαιρετικά δύσκολο, εδώ που έφτασε μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη καθώς έκανε ένα βήμα μπροστά.

      «Το γεγονός ότι κερδίσαμε στην Μάλτα και περάσαμε στην επόμενη φάση αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα για την καριέρα μου, για την Μπάλα και για όλους όσους εμπλέκονται με την ομάδα. Δεν μπορώ να αποδώσω αρκετά εύσημα στους παίκτες μου γι΄αυτό που πέτυχαν. Η αναμέτρηση με τη Σταντάρ είναι δύσκολη αλλά ονειρεμένη σε ένα φανταστικό γήπεδο. Θα είναι μία φανταστική εμπειρία για τους παίκτες», επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Κόλιν Κάτον.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, από τις πιο εύκολες αντιπάλους που μπορούσε να τύχει η Σταντάρ. Αν μάλιστα ο Μοντανιέ παρουσιάσει την βασική του ενδεκάδα όπως λέει το παιχνίδι μπορεί να έχει τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αν κάποια στιγμή οι Βέλγοι χαλαρώσουν και έχουν αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα, ίσως δεχτούν κάποιο τέρμα. Κανονικά θα πάμε πάσο, fun bet καθαρά το Goal/Goal

      FACTS

      • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σταντάρ Λιέγης ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      17/9/2020
      Σταντάρ Λιέγης
      Μπάλα Τάουν
      2 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες