3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σμοργκόν - Βόλνα Πινσκ

25/4/2020 16:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1484 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σμοργκόν - Βόλνα Πινσκ στις 12/11/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 0

    1. 68' Mistulov Alan
    2. 88' Kazantsev Peter
    3. 92' Dusko Matvey

        Προϊστορία

        12/11/2022 ΣμοργκόνΒόλνα Πινσκ 2 - 0
        23/7/2022 Βόλνα ΠινσκΣμοργκόν 1 - 3
        22/8/2020 Βόλνα ΠινσκΣμοργκόν 2 - 3
        25/4/2020 ΣμοργκόνΒόλνα Πινσκ 2 - 0
        2/6/2018 Βόλνα ΠινσκΣμοργκόν 2 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 260 13.3%
        X
        € 1,247 64.0%
        2
        € 442 22.7%
        Over
        € 320 15.0%
        Under
        € 1,809 85.0%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        12 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Yunost Stadium, Smorgon
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 3200
        Αναμέτρηση ομάδων με κοινό στόχο

        Αναμέτρηση ομάδων με κοινό στόχο

        Η Σμοργκόν που έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Σπούτνικ, υποδέχεται στην έδρα της την Βόλνα Πινσκ, η οποία στην πρεμιέρα «κόλλησε» στο 0-0 με την Σλόνιμ. Αμφότερες έχουν πρωταρχικό στόχο να περάσουν μια σεζόν χωρίς περιπέτειες.

        ΣΜΟΡΓΚΟΝ

        Έφτασε κοντά σε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Σπούτνικ αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το φινάλε σε 1-1. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα από το 1ο λεπτό με τρομερό τέρμα του Σαβοστιανόβ, ο οποίος «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ με σουτ πίσω από τη σέντρα και πέτυχε ένα από γκολ της χρονιάς. Στη συνέχεια έγινε ένα νευρικό παιχνίδι με πολλά φάουλ και λίγες φάσεις. Δέχτηκε πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 84’, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

        «Όπως περιμέναμε, ήταν ένα δύσκολο, νευρικό παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Πετύχαμε γκολ από το 1ο λεπτό, όλα ξεκίνησαν τόσο καλά. Στη συνέχεια έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούσαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έγιναν πολλά φάουλ, ένα τυπικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το αποτέλεσμα. Αντικειμενικά, η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αν και ήταν κρίμα που δεχτήκαμε γκολ πέντε λεπτά πριν το φινάλε», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Βιάτσεσλαβ Γκερασχένκο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο.

        «Σε αυτή τη σεζόν θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και το φθινόπωρο θα κάνουμε ταμείο», δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη πριν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα του προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις, αφού αρκετοί παίκτες της περσινής σεζόν αγωνίζονταν ως δανεικοί.

        Τερμάτισε στην προτελευταία θέση του περσινού πρωταθλήματος με +9 από την ουραγό Μπαρανοβίτσι που υποβιβάστηκε. 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες με 27-63 τέρματα ήταν ο απολογισμός της με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς. Συμμετέχει στην 2η κατηγορία από το 2009 όταν και υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ. Διένυσε την καλύτερη περίοδο της στην κατηγορία την τριετία 2013-16 όπου τερμάτιζε σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα και το 2014 έφτασε έως την 4η θέση. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις τις κατηγορίες. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών, ενώ στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς παίκτες.

        ΒΟΛΝΑ ΠΙΝΣΚ

        «Κόλλησε» στο 0-0 με την Σλόνιμ στην έδρα της και δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τη σεζόν. Πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, είχε δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί, ενώ απειλήθηκε μόλις μια φορά από την αντίπαλο της. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά δεν απειλήθηκε σημαντικά και σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο παρά την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και το 0-0 έμεινε ως τελικό σφύριγμα.

        «Οι αντίπαλοι βασίστηκαν στην άμυνα, έπαιζαν με 7 αμυντικούς σε όλο το παιχνίδι. Θέλω να τους δώσω τα εύσημα: οι παίκτες της Σλόνιμ ενήργησαν πολύ πειθαρχημένα. Μπλόκαραν γρήγορα τις πιο ευάλωτες περιοχές, τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα. Σε αυτές τις συνθήκες, δυστυχώς, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βάλει προβλήματα στον αντίπαλο με εκρηκτικές και απρόβλεπτες ενέργειες. Επιπλέον, είχαμε και το μυαλό μας στην άμυνα, καθώς ο υπερβολικός ενθουσιασμός για μία επίθεση μπορεί να φέρει μια γρήγορη αντεπίθεση του αντιπάλου. Εξ ου και ο μικρός αριθμός πραγματικών απειλών στις περιοχές των δύο ομάδων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της, Μπέλενκο, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της.

        Προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις. Κυριότερη απώλεια είναι αυτή του κεντρικού μέσου Ντερνέικο και του βασικού φορ Αζέρσκι. Φρόντισε να καλύψει πάντως τα κενά, αποκτώντας τον καλό φορ Μίκχαλτσουκ, τον επιθετικό μέσο Μούλκεβιτς κ.α. Πρωταρχικός της στόχος είναι να περάσει μια άνετη σεζόν χωρίς «περιπέτειες».

        Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 12η θέση του πρωταθλήματος, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Σλόνιμ. 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 17 ήττες (29-48 τέρματα) ήταν ο απολογισμός της, τερματίζοντας στο +12 από την 15η θέση που οδηγούσε σε υποβιβασμό. Πρόκειται για ομάδα που ιδρύθηκε το 1987 και δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στην 1η κατηγορία. Τα περισσότερα χρόνια τα έχει περάσει στην 2η κατηγορία του πρωταθλήματος. Το 2014 υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία αλλά το 2016 εξασφάλισε την άνοδο και στις τρεις τελευταίες χρόνιες έχει τερματίσει στην 7η, 13η και 12η θέση αντίστοιχα.

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Αμφότερες ξεκίνησαν με ισοπαλία τη σεζόν, η Σμοργκόν παίρνοντας σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Σπούτνικ, ενώ η Βόλνα Πινσκ «κόλλησε» στο μηδέν με την Σμοργκόν, αδυνατώντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Και οι δύο ομάδες έχουν πρωταρχικό στόχο να αποφύγουν τις περιπέτειες. Είναι νωρίς στη σεζόν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τη δυναμική των ομάδων, μιας και δεν υπάρχουν πολλά δείγματα γραφής, αλλά με μια πρώτη ανάγνωση και οι δύο βρίσκονται πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα. Περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται η μπίλια να κάτσει στη μέση.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες