Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Μοζίρ - Ρούκχ Μπρεστ

13/4/2020 17:30
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1494 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλάβια Μοζίρ - Ρούκχ Μπρεστ στις 19/11/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 34' Grechikho Denis
  2. 42' Tikhonovskiy Sergey

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 50' Diallo Abdoulaye
  2. 59' Charovets Yevheniy
  3. 62' Diallo Abdoulaye
  4. 82' Naib Alan

      Προϊστορία

      12/9/2021 Σλάβια ΜοζίρΡούκχ Μπρεστ 1 - 1
      30/4/2021 Ρούκχ ΜπρεστΣλάβια Μοζίρ 2 - 1
      24/7/2020 Ρούκχ ΜπρεστΣλάβια Μοζίρ 3 - 3
      13/4/2020 Σλάβια ΜοζίρΡούκχ Μπρεστ 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 374,083 72.8%
      X
      € 81,795 15.9%
      2
      € 57,654 11.2%
      Over
      € 21,894 25.5%
      Under
      € 64,083 74.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      120 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Yunost Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5300
      Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι

      Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι

      Η Σλάβια Μοζίρ υποδέχεται τη Ρουχ Μπρεστ στον αγώνα με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας. Από νίκη κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα από τον ίδιο αντίπαλο εκτός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες, καθώς στη Λευκορωσία δεν θα έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

      ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ

      Έχει ξεκινήσει φουριόζα τη σεζόν και μεσοβδόμαδα θριάμβευσε (1-0) κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ εντός έδρας, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λευκορωσίας, παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Πριν 15 ημέρες είχε νικήσει την ίδια αντίπαλο και για το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε ιδανικά τον ημιτελικό και στο 10’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Πάντια, έπειτα από αδυναμία της άμυνας των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν τον κίνδυνο. Πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο «άγγιξε» το 2-0, αλλά ο Μέλινκοφ νικήθηκε στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Μπάτε. Ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και κινδύνευσε μόνο μία φορά στο 34’, αλλά ο Μπαρανόφσκι πρόλαβε τον Μίλιτς κι απομάκρυνε τον κίνδυνο.

      Όπως αναμενόταν οι αντίπαλοί της βελτίωσαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Η Σλάβια άφησε περισσότερο χώρο και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν ισοφάρισαν και στις καθυστερήσεις του αγώνα λίγο έλειψε να φτάσει η Σλάβια και σε δεύτερο γκολ. Η εξαιρετική αντεπίθεση που έκαναν οι γηπεδούχοι ολοκληρώθηκε με σουτ του Κοστρόφ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σερμπίτσκι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ διατηρώντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

      Στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ντιναμό Μπρεστ (1-2). Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας και ανέβασε τον σύλλογο στους έξι βαθμούς. Και τα τρία ματς για την εγχώρια λίγκα ολοκληρώθηκαν με αμφίσκορο και Over.



      ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ

      Δύσκολη έξοδο περιλάμβανε το πρόγραμμα της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς δοκιμάστηκε στην αφιλόξενη έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι, φεύγοντας από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι (1-0). Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς στο 7’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μετά από κεφαλιά του Ντράγκουν. Το γρήγορο γκολ πάντως δεν επηρέασε την προσπάθεια των παικτών οι οποίοι πίεσαν στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

      Και το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο βρήκε τη Ρουχ να παίζει επιθετικά, ενώ στάθηκε τυχερή στο 58’, όταν η κεφαλιά του Σαρόκα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της και δεν δέχτηκε το δεύτερο γκολ που θα έκρινε οριστικά το ματς από νωρίς. Δεν δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο 71’ «άγγιξε» το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Ο Πετρένκο έκανε το σουτ και νίκησε τον Τσιτσκάν, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι της Μπάτε. Έμεινε στην επίθεση όμως μέχρι το φινάλε δεν δημιούργησε κάποια άλλη καλή φάση και ηττήθηκε.

      Η συγκομιδή των τριών πόντων μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές φέρνει το σύνολο του Αλεκσάντρ Σεντνέφ στα χαμηλά «πατώματα» της βαθμολογίας. Όλα τα ματς που έχει δώσει πάντως έως τώρα για το πρωτάθλημα ήταν Under και No Goal. Μάλιστα και στις τρεις περιπτώσεις οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σλάβια Μοζίρ αποτελεί μία από τις ομάδες που έως τώρα έχουν εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου με τα αποτελέσματά της τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Έχει νικήσει δύο φορές την Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ πέρασε και από την έδρα της Ντιναμό Μπρεστ. Στον αντίποδα η Ρουχ Μπρεστ δίνει «κλειστά» ματς που κρίνονται στο όριο, αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Ο άσος στις τιμές που προσφέρεται δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητος και θα τον επιλέξουμε θεωρώντας ότι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Σλάβια Μοζίρ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Σλάβια Μοζίρ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Σλάβια Μοζίρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Πρέμιερ Λιγκ
        8 Ρούκχ Μπρεστ 30 44 11 11 8 57:38
        9 Σλάβια Μοζίρ 30 39 10 9 11 41:49
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο petrollo, με το υψηλότερο yield +11.97% στο [ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ] έπαιξε: X
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες