3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,399 35.7%
X
€ 12,479 29.0%
2
€ 15,220 35.3%
Over
€ 4,671 28.4%
Under
€ 11,771 71.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

383 ψήφοι:

Ειδήσεις

Όλα για την πρόκριση η ΑΕΚ

Όλα για την πρόκριση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία σε μονό παιχνίδι για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα παίξει στα πλέι-οφ με τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ - Ντέσνα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ

Διεκδίκησε ως τις τελευταίες αγωνιστικές το πρωτάθλημα στην Ελβετία, αλλά δύο «κολλητές» ήττες από Τουν και Βασιλεία την εκτροχίασαν από τη μάχη του τίτλου. Εν τέλει τερμάτισε στην 2η θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις αλλά και στο +6 από την 3η Βασιλεία. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο σκοράροντας 79 γκολ σε 36 παιχνίδια, ωστόσο πλήρωσε τα προβλήματα στην άμυνα έχοντας 56 γκολ παθητικό.

Μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα καθώς την Κυρική κέρδισε με το δύσκολο 1-0 τη Σιόν χάρη σε γκολ του Φαζλίγι στο 38’. Βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 57’, είχε δοκάρι για το 2-0, αλλά δεν «κλείδωσε» το ματς και στις καθυστερήσεις η αντίπαλος της «άγγιξε» την ισοφάριση. Στη μεταγραφική περίοδο έχασε τους βασικούς επιθετικούς Ίτεν και Ντεμίροβιτς όπως και τον κάπτεν/μπακ Χέφτι. Σημαντική η προσθήκη του αμυντικού μέσου Στίλχαρτ, πήρε επίσης δανεικό τον φορ Γιουάν από την Ναντ.

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2018-19, όπου είχε αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο από την Σάρπσμποργκ. Η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 2013-14 στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά πρέπει να πάμε πολύ πίσω και συγκεκριμένα το 2002 για να βρούμε την προηγούμενη συμμετοχή σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εν όψει του σημερινού ο τεχνικό της Τσάιντλερ δήλωσε: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, με ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Την παρακολουθήσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Θα πρέπει να έχουμε μια πάρα πολύ καλή μέρα για να αντεπεξέλθουμε και να προκριθούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σταθερά εκτός ο βασικότατος επιθετικός Μπάμπιτς, ο νεαρός φορ Γκονζάλεζ κι ο αναπληρωματικός μπακ Λουχίνγκερ.

ΑΕΚ

Ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου (0-1), με την ίδια να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση, απειλώντας ελάχιστα τον αντίπαλο. Ωστόσο, έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Φλύαρη και χωρίς ιδέες στο πρώτο μέρος, η είσοδος του Μάνταλου και η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 άλλαξαν την εικόνα του ματς, με την ίδια να κυριαρχεί και να φτάνει στη νίκη (68’ Λιβάγια, 87’ Μάνταλος). Πάντως ενδιάμεσα στα δύο γκολ θα μπορούσε να ισοφαριστεί αλλά ο Τσιντώντας απέκρουσε πέναλτι του Ματσόλα.

Μικρή ήταν η ευρωπαϊκή της πορεία την περσινή σεζόν, καθώς αποκλείστηκε στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Τραμπζονσπόρ. Στόχος της είναι να δώσει το «παρών» στη φάση των ομίλων, αλλά το έργο της δεν είναι εύκολο αφού εάν ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελβετών θα παίξει με τον νικητή του Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα. «Η πρόκριση στους ομίλους είναι πολύ σημαντική για το κλαμπ, όχι... ειδικά για μένα, γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του κλαμπ», δήλωσε ο τεχνικός της Καρέρα.

Εν όψει του σημερινού, ο Ιταλός τεχνικός δε θέλησε να δώσει τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του: «Δεν συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα σε άνοδο».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο μέσος Κρίστισιτς που προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τιμωρημένος ο μπακ Λόπες, σταθερά εκτός οι μέσοι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος και ο νεαρός στόπερ Λάτσι. Για πρώτη φορά στην αποστολή οι εξτρέμ Γκαρσία και Ενομποκάρε, εκτός έμεινε ο εξτρέμ Αλμπάνης.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ΑΕΚ στοχεύει να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και για να τα καταφέρει καλείται πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν. Πρόκειται για ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς και εμφανίζεται αποδυναμωμένη στην επίθεση, που ήταν και το δυνατό της «όπλο» την περσινή σεζόν. Πριν λίγες μέρες μάλιστα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σιόν των δέκα παικτών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» καλείται να είναι προσεκτική στα μετόπισθεν και να χτυπήσει στις ανασταλτικές αδυναμίες των γηπεδούχων, που πέρσι δέχτηκαν 56 γκολ σε 36 παιχνίδια. Έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει και θα πάμε με το «διπλό» στο 2.25.

FACTS

  • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Σεντ Γκάλεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.23 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Σεντ Γκάλεν
ΑΕΚ
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες