3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ

3/11/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 621
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1285 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γκλάντμπαχ - Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 25/11/2020

Προϊστορία

25/11/2020 ΓκλάντμπαχΣαχτάρ Ντόνετσκ 4 - 0
3/11/2020 Σαχτάρ ΝτόνετσκΓκλάντμπαχ 0 - 6
17/1/2009 ΓκλάντμπαχΣαχτάρ Ντόνετσκ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 115,998 10.2%
X
€ 67,946 5.9%
2
€ 958,694 83.9%
Over
€ 63,328 66.6%
Under
€ 31,815 33.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

328 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
  • Χωρητικότητα: 70050
Ίσως αδικείται από τις αποδόσεις η Σαχτάρ

Ίσως αδικείται από τις αποδόσεις η Σαχτάρ

Η πρωτοπόρος του ομίλου Σαχτάρ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο Κίεβο για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ισοπαλίες δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις μετρούν οι Γερμανοί.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Μετά το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη υποδέχτηκε την Ίντερ στην Ουκρανία, δεν έπιασε την ίδια απόδοση και μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε. Ήταν ακίνδυνη καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είδε την αντίπαλο της να έχει χαμένο τετ α τετ και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους νερατζούρι.

Το γεγονός βέβαια ότι μετά τις πρώτες 2 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή ενός τέτοιου ομίλου μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο κακές επιθετικά εμφανίσεις, η Ίντερ την μπλόκαρε και δεν την άφησε να δημιουργήσει.

Την Παρασκευή ωστόσο επικράτησε εύκολα της Μαριουπόλ εντός έδρας, επιστρέφοντας στις νίκες στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Ο Τάισον στο 26’ με πέναλτι της έδωσε το προβάδισμα, ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες πριν έρθει ο Σουντάκοφ στο 44’ να της δώσει αέρα δύο τερμάτων. Το δεύτερο πέναλτι της στο παιχνίδι ήρθε στο 65’ και αυτή την φορά ήταν ο Άλαν Πάτρικ που ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 3-0. Δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 72’, δεν ανησύχησε και τρία λεπτά μετά ο Τάισον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημα καθώς υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση, αλλά αυτό που σκέφεται τώρα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρει πως αν επικρατήσει της Γκλάντμπαχ θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Βρισκόμαστε σε ένα περίεργο γκρουπ με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και περιμένω μία καλή εμφάνιση από αυτούς. Η Γκλάντμπαχ τα πήγε πολύ καλά αμυντικά απέναντι στην Λειψία και περιμένω έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίο όμως έχουμε μελετήσει καλά», τόνισε ο κόουτς Κάστρο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι στην αποστολή ο στόπερ Κρίβστοκ (3/1) ο φορ Ντεντίνιο (3/2), ο εξτρέμ Κονοπλιάνκα (3/0) ο μέσος Κοβαλένκο (5/4) και ο μπακ Ισμπαϊλι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Την προηγούμενη εβδομάδα εφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη καθώς μέχρι το 87’ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο σουτ του Τουράμ εντός περιοχής στο 33’, με το ξεκίνημα της επανάληψης σώθηκε από το δοκάρι και στο 58’ βρήκε και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Τουράμ. Δύο λεπτά μετά ο Πλεά έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0 και στη συνέχεια δέχτηκε αρκετή πίεση από την Ρεάλ. Δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και δέχτηκε δύο τέρματα στο 87’ και στο 93’.

Το Σάββατο έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι με την Λειψία και πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0. Λίγα πράγματα και από τις δύο στο πρώτο μέρος, με τον Ζόμερ να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται και να κρατάει ανέπαφη την εστία των "πουλαριών". Ένα ιδανικό πλασέ του Βολφ στο 60’ της έδωσε το προβάδισμα και επτά λεπτά μετά το σουτ του Πλεά τράνταξε το δοκάρι της Λειψίας. Απειλήθηκε στη συνέχεια αλλά κράτησε την νίκη.

Το γεγονός ότι επιβλήθηκε ενός άμεσου αντιπάλου της τής τόνωσε το ηθικό, ενώ για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν στην άμυνα της και μάλιστα απέναντι μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Το σύνολο του Ρόζε όσο περνάει ο καιρός θυμίζει σε περισσότερα παιχνίδια την ομάδα που μπήκε με την αξία της στην πρώτη 4αδα πέρσι. Οι επιστροφές κομβικών παικτών την έχουν βοηθήσει, αν ήταν και πιο προσεκτική στα τελευταία λεπτά των αγώνων της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα βρισκόταν στην κορυφή. Άλλωστε μετά την ήττα της από την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα παραμένει αήττητοι για 7 συνεχόμενα παιχνίδια (3-4-0).

«Είμαστε πολύ ευέλικτοι τακτικά. Μπορούμε να παίξουμε με τέσσερις ή και τρεις πίσω. Ο στόχος μας είναι να είμαστε επιθετικοί χωρίς την μπάλα απέναντι στην Σαχτάρ. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, είναι οι κάτοχοι του Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε σεβασμό γι΄αυτούς αλλά θα πάρουμε την ευκαιρία μας», τόνισε ο κόουτς Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία ο αριστερός μπακ Πόουλσεν, ο στόπερ Μπέγιερ και ο αμυντικός μέσος Ζακάρια που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου φέτος. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι στόπερ Ελβέντι (5/0) και Γιάντσκε (2/0) και η συμμετοχή τους θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γκλάντμπαχ είναι ομάδα με ποιότητα αλλά είναι λίγο περίεργο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ να είναι φαβορί στην έδρα της Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί θα βρουν σίγουρα χώρους για να κάνουν την ζημιά, η λογική λέει ότι θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι και το over με το Goal/Goal είναι αποδεκτά. Το πρώτο σε καλύτερες τιμές μπορεί να προτιμηθεί όπως και η διπλή ευκαιρία στο 1Χ.

FACTS

  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2oς Όμιλος
  2 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 16:9
  3 Σαχτάρ Ντόνετσκ 6 8 2 2 2 5:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1X
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες