5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάμροκ Ρόβερς - Μίλαν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,647 1.3%
X
€ 33,132 5.2%
2
€ 598,824 93.5%
Over
€ 42,612 73.1%
Under
€ 15,665 26.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tallaght Stadium
  • Χωρητικότητα: 8600
Σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες

Σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες

Η Μίλαν φιλοξενείται στην Ιρλανδία από την Σάμροκ Ρόβερς θέλοντας να ξεκινήσει με νίκη το φετινό της ταξίδι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση όποιον περάσει από το ζευγάρι Μπόντο Γκλιμτ-Ζαλγίρις.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Ιλβς από την Φινλανδία, κατάφερε και πήρε όμως την πρόκριση στα πέναλτι. Μόλις στο 10’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε όμως τέσσερα λεπτά μετά και ισοφάρισε με τον Μπουρ. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος στην επανάληψη όμως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και τελικά δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 62’. Βρήκε τον τρόπο να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με τον Λόπες στο 78’ και δέκα λεπτά μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκέιλς. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου είχε σκοπό να μην δεχθεί άλλο τέρμα και τελικά κατάφερε να φτάσει στην διαδικασία των πέναλτι. Μπορεί στην πρώτη της εκτέλεση να αστόχησε, στη συνέχεια όμως βρήκε δίχτυα για 12 συνεχόμενες φορές και πήρε την πρόκριση.

Έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα στην Ιρλανδία παραμένοντας αήττητη μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές. Μετράει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ το Σάββατο επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Κορκ Σίτι. Με δύο κεφαλιές του Γκριν στο πρώτο μέρος (17’,43’) πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα, ήταν κυρίαρχη και στην επανάληψη και καθάρισε το παιχνίδι με γκολ του Φαρούγκια στο 89’.

Φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από την 2η Μποέμιανς και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ ώστε να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο. Τελευταία φορά που τα κατάφερε ήταν το 2011, ενώ μόλις πέρσι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας, η Μίλαν όμως είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα πιο πάνω.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε με το δικό μας πλάνο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όπως κάθε φορά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να παίξουμε ενάντια στη μπάλα αλλά αυτό συμβαίνει κόντρα σε ποιοτικές ομάδες. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να προκαλέσουμε προβλήματα στη Μίλαν», σχολίασε ο κόουτς Μπράντλεϊ.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο μέσος Μπόλγκερ. Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο στόπερ Σκέιλς (8/0)

ΜΙΛΑΝ

Ξεκίνησε την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες και με τον Μάρκο Τζιαμπόλο στον πάγκο της, το μέτριο ξεκίνημα όμως έφερε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού. Ο Στέφανο Πιόλι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και η αλήθεια είναι ότι βελτίωσε αρκετά την κατάσταση. Λίγο πριν την διακοπή βέβαια ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Ραλφ Ράγκνικ ώστε να αναλάβει μετά το τέλος της σεζόν την τεχνική ηγεσία.

Η ανέλπιστα καλή πορεία των "ροσονέρι" όμως που μετά την καραντίνα παρέμειναν αήττητοι και στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος (9-3-0) ανάγκασαν την διοίκηση να δώσει την ευκαιρία στον Πιόλι να χτίσει αυτός το νέο σύνολο. Η 6η θέση που κατέλαβε μπορεί να μην συνιστά επιτυχία για το μέγεθος του συλλόγου, είναι όμως μία αρχή.

Η παραμονή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβις στην ομάδα δίνει άλλη δυναμική, ο ερχομός του ταλέντου Τονάλι από την Μπρέσια, τον οποίο διεκδικούσε και η Ίντερ φέρνει νέα νότα αισιοδοξίας ενώ και ο δανεισμός του μεσοεπιθετικού Μπραχίμ Ντιάζ από την Ρεάλ Μαδρίτης ανεβάζει το επίπεδο επιθετικά. Απέκτησε επίσης τον έμπειρο γκολκίπερ Ταταρουσάνου για μπακ απ του Ντοναρούμα όπως και τον δεξιό μπακ Καλούλου από την δεύτερη ομάδα της Λυών.

Παρελθόν αποτελούν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρέινα, ο μέσοι Μποναβεντούρα και Μπίλια και ο μπακ Ροντρίγκεζ. Έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά απέναντι σε Νοβάρα, Μόντσα, Βιντσέντζα και Μπρέσια, πέτυχε τέσσερις νικες σκοράροντας 4 γκολ μέσο όρο. Την Δευτέρα υποδέχεται την Μπολόνια για την 1η αγωνιστική της Σέριε Α’.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη σεζόν και φυσικά θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ψυχικά, προπονώ ένα γκρουπ παικτών που πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα», υποστήριξε ο κόουτς Πιόλι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι στόπερ Ρομανιόλι και Μουσάκιο και ο μπακ Κόντι. Τιμωρημένος ο φορ Ρέμπιτς. Εκτός και ο φορ Λεάο.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα ποιότητας. Η Μίλαν ξεκινάει μία χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες και το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς μοιάζει μικρό. Από την άλλη βέβαια οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν ψυχολογία. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά από το παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Μίλαν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μίλαν νίκησε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Σάμροκ Ρόβερς
Μίλαν
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο EL-SHAARAWY-92, με το υψηλότερο yield +37.86% στο σημείο Ημ.2 έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες