2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία U21 - Βέλγιο U21

16/6/2019 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 662
3 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 16' Iseka Leya
  2. 26' Zurkowski Szymon
  3. 40' Faes Wout

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 48' Lukebakio Dodi
  2. 52' Bielik Krystian
  3. 72' Bielik Krystian
  4. 79' Szymanski Sebastian
  5. 84' Cools Dion
  6. 93' Grabara Kamil
  7. 94' Jozwiak Kamil

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 15,600 10.4%
      X
      € 17,661 11.7%
      2
      € 117,204 77.9%
      Over
      € 16,883 28.4%
      Under
      € 42,462 71.6%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      54 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia
      Η πρώτη και....τελευταία τους ευκαιρία

      Η πρώτη και....τελευταία τους ευκαιρία

      Πολωνία και Βέλγιο έρχονται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ψάχνοντας και οι δύο τη νίκη που θα τους δώσει ένα μικρό προβάδισμα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο χαμένος δύσκολα θα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο μετά, λόγω των άλλων δύο ομάδων του ομίλου (Ισπανία, Ιταλία).

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της Ουέφα.

      ΠΟΛΩΝΙΑ

      Έμεινε αήττητη στα προκριματικά της διοργάνωσης μετρώντας έξι νίκες και τεσσερις ισοπαλίες με τέρματα 22-9, αυτό όμως δεν της έφτασε για να κερδίσει την πρώτη θέση. Τερμάτισε δεύτερη ένα βαθμό πίσω από τη Δανία και συμμετείχε στα πλεί οφ όπου βρήκε για αντίπαλο την δυνατή Πορτογαλία. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0 και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Στη ρεβάνς όμως ανέτρεψε όλα τα δεδομένα, πέτυχε τρία γκολ μέσα στα πρώτα 25 λεπτά αιφνιδιάζοντας πλήρως τους Πορτογάλους και στη συνέχεια απλά δέχτηκε τη μείωση του σκορ (3-1).

      Πέτυχε μία πολύ σημαντική πρόκριση και απέδειξε σε όλους ότι διαθέτει μία ομάδα που πρέπει να τη σέβεσαι. Στη διοργάνωση θα έρθει αντιμέτωπη με ακόμα πιο δυνατές ομάδες, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο όμιλο και θα αρκεστεί σε μία καλή παρουσία. Στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε, τα οποία ήταν και τα μοναδικά μετά τα πλέι οφ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αγγλία και ηττήθηκε από τη Σερβία με 2-0.

      «Σίγουρα δεν θα μιλήσω για αδυναμίες. Το Βέλγιο είναι μία σπουδαία ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή. Όπως και οι άλλες ομάδες του τουρνουά. Κανένας δεν ήρθε εδώ στην τύχη, μόνο οι καλύτεροι τα κατάφεραν. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλά πλεονεκτήματα τα οποία ωστόσο έχουμε και εμείς. Επικεντρωνόμαστε κυρίως στους εαυτούς μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και με σεβασμό θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι», επισήμανε ο Πολωνός τεχνικός, Τσέσλαβ Μίκνιεβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Ντραγόφσκι ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Έμπολι από τη Φιορεντίνα και πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά στη φετινή Σέριε Α. Τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Ματέουζ Λις της Βίσλα Κρακοβίας. Από εκεί και πέρα στην αποστολή ξεχωρίζει το όνομα του Ντάβιντ Κοβντάτσκι της Φορτούνα Ντίσελντορφ, του Μπαρτόζ Καπούτσκα της Έουπεν που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και του «δικού» μας Καρλ Σβιντέρφσι (ΠΑΟΚ).

      H αποστολή της Πολωνίας

      Τερματοφύλακες: Καμίλ Γκραμπάρα (Λίβερπουλ), Τόμας Λόσκα (Γκόρνικ), Ματέουζ Λις (Βίσλα Κρακοβίας)

      Αμυντικοί: Πάβελ Μποτσνίεβιτς (Γκόρνικ), Καμίλ Πέστσκα (Κρακόβια), Ματέους Βιετέσκα (Γκόρνικ), Βίκτορ Μπιεντρίτσκι (Γκόρνικ), Ματέουζ Χολόβνια (Λέγκια), Ντόμινικ Γιόντσνι (Ποντμπεσκίντζιε), Πάβελ Στολάρσκι (Λέχια Γκντανσκ)

      Μέσοι: Πάτρικ Ντζίτσεκ (Πιάστ Γκλίβιτσε), Ντάμιαν Γκάσκα (Βίγκρι Σουβάλκι),Φίλιπ Γιαγκέλο (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Καμίλ Γιότσβιακ (Λεχ Πόζναν), Μπαρτόζ Καπούτσκα (Έουπεν), Κόνραντ Μίχαλακ (Βίσλα Πλοκ), Γιάκουμπ Πιοτρόφσκι (Πογκόν), Σεμπάστιαν Σζιμάνσκι (Λέγκια), Καμίλ Ντανκόφσκι (Σλασκ), Ζίμον Ζουρκόφσκι (Γκόρνικ)

      Επιθετικοί: Ντάβιντ Κοβνάτσκι (Φορτ. Ντίσελντορφ), Καρλ Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Πάτρικ Κλιμάλα (Γιαγκελόνια), Πάβελ Τόμτσικ (Ποντμπεσκίντζιε)

      ΒΕΛΓΙΟ

      Η πορεία του στα προκριματικά ήταν εντυπωσιακή καθώς σημείωσε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα 10 παιχνίδια που έδωσε τερματίζοντας όπως ήταν λογικό στην πρώτη θέση και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από το 2007, παρά τις αξιόλογες φουρνιές που έχουν περάσει από την ομάδα. Ωστόσο για κακή του τύχη έπεσε σε έναν όμιλο με δύο από τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά, Ισπανία και Ιταλία και καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση.

      Στα τρία τελευταία φιλικά που έδωσε γνώρισε δύο ήττες από Γαλλία και Δανία, ήρθε ισόπαλο 3-3 με τη Σουηδία και στα τρία αυτά όμως παιχνίδια η άμυνα του δέχτηκε τρία γκολ. Μετά την πορεία των προκριματικών επικρατεί αισιοδοξία στην ομάδα που αν έχει κάποιο ρεαλιστικό στόχο αυτός είναι να περάσει ως καλύτερη δεύτερη στην επόμενη φάση. Για να συμβεί όμως αυτό θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Πολωνία που θεωρητικά είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα της και ο πιο εύκολος που θα αντιμετωπίσει, αν και σε μία τέτοια διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

      «Το πλάνο μου είναι έτοιμο. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Έχω πολύ σεβασμό για τον πρώτο μας αντίπαλο. Εφόσον είμαστε στη διοργάνωση σημαίνει ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Η Πολωνία έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από εμάς. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να προσέχουμε τον Κοβνάτσκι αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Φυσικά θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε», δήλωσε ο κόουτς Βάλεμ.

      Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισαν οι Βανλεμπέργκε (αμυντικός, Οστάνδη) και Ντιματά (φορ, Άντερλεχτ) με τον πρώτο να αντικαθίσταται από τον Βούτερς (Γκενκ). Τα ονόματα που ξεχωρίζουν από την αποστολή βρίσκονται στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο λόγος για τους Λουκεμπάκιο και Μπενζά που αγωνίζονται σε Φορτούνα Ντίσελντορφ, δανεικός από Γουότφορντ, και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα.

      H αποστολή του Βελγίου

      Τερματοφύλακες: Νόρντιν Γιάκερς (Γκενκ), Όρτγουιν Ντε Βόλφ (Λόκερεν), Γιανς Τόινσκενς (Αντβέρπ)

      Αμυντικοί: Ντίον Κουλς (Μπριζ), Βουτ Φαές (Οστάνδη), Ντράις Βούτερς (Γκενκ), Ελάιας Κομπό (Άντερλεχτ), Κάσπερ Ντε Νόρε (Γκενκ), Γιουρ Σρίβερς (Μπέβερεν), Ρόκι Μπουσίρι (Έουπεν), Σεμπάστιαν Μπορνό (Άντερλεχτ)

      Μέσοι: Αλέξις Ντε Σαρτ (Σεντ Τρούιντεν), Σάμουελ Μπαστιέν (Σταντάρ), Μπράιν (Γκενκ), Στέφαν Ομεόνγκα (Χιμπέρνιαν), Όρελ Μανγκαλά (Αμβούργο), Αλέξις Σαελεμάεκερς (Άντερλεχτ), Γιάρι Βερσάερεν (Άντερλεχτ)

      Επιθετικοί: Ντόντι Λουκεμπάκιο (Φορτ. Ντίσελντορφ), Σίμπε Σκρίβερς (Μπριζ), Άαρον Ισέκα (Τουλούζ), Ισάακ Μπενζά (Χάντερσφιλντ), Φράνσις Αμουζού (Άντερλεχτ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες που θα ψάξουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Τα πήγαν εξαιρετικά στα προκριματικά και η Πολωνία έκανε την έκπληξη και στα πλεί οφ αποκλείοντας την Πορτογαλία. Έχει ένα μικρό προβάδισμα το Βέλγιο και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Σε καλές αποδόσεις το διπλό.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        3 Πολωνία U21 3 6 2 0 1 4:7
        4 Βέλγιο U21 3 0 0 0 3 4:8
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Πολωνία U21 3 6 2 0 1 4:7
        4 Βέλγιο U21 3 0 0 0 3 4:8
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      16/6/2019
      Πολωνία U21
      Βέλγιο U21
      3 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες