3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

5/10/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 841
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 211 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΠΑΟΚ 1 - 2
5/10/2023 ΠΑΟΚΆιντραχτ Φρανκφούρτης 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,341 62.9%
X
€ 13,465 13.4%
2
€ 23,855 23.7%
Over
€ 28,534 63.7%
Under
€ 16,236 36.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

353 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

8

51%

Κατοχή μπάλας

49%

4

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

0

1

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

6

4

Φάουλ

16

17

Εκτελέσεις Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 21549
Έχει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Έχει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ντεφορμέ Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα με μεγάλο στόχο τη νίκη που θα τον χρίσει φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπότοφ (γκολ & ασίστ) έφυγε με «διπλό» (3-2) από την έδρα της Ελσίνκι έθεσε ισχυρές βάσεις πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ. Φλύαρος στο πρώτο μέρος, αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις και το πλήρωσε με γκολ στο 35’. Ωστόσο, μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στην επανάληψη, χάνοντας τη μία φάση μετά την άλλη και το έφερε… τούμπα με τρία γκολ (55’ Κουλιεράκης, 81’ Ντεσπότοφ, 90+4’ Μπράντον). Γλίτωσε πάντως το 2-0 σε δύο περιπτώσεις στο διάστημα 50’-51’ και το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος του ήταν να μειώσει στο 90+9’ με πέναλτι.

Ήταν μια νίκη που τον έφερε με το… καλημέρα στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του απέναντι στους Γερμανούς, που δεν τρομάζουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα του Παναθηναϊκού δεχόμενος την ισοφάριση στο φινάλε του παιχνιδιού. Γλίτωσε από δοκάρι στο ξεκίνημα του ματς και στο 19’ άνοιξε το σκορ με τον Τόμας. Πιέστηκε έκτοτε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 32’ ενώ κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με την ανατροπή. Ο ίδιος αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε τα δοκάρια στο 57’ κι ένα λεπτό μετά ανέκτησε το προβάδισμα με τρομερό πλασέ του Ζίβκοβιτς. Ακολούθησε από μία μεγάλη φάση για κάθε ομάδα και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη δέχτηκε την ισοφάριση από κακή αμυντική αντίδραση.

Μετά το φινάλε του ντέρμπι ο Λουτσέσκου ξέσπασε στις κάμερες μιλώντας για διαφθορά στις αποφάσεις του διαιτητή και για «σπρώξιμο» των άλλων ομάδων. Στο σημείο που σχολίασε τον αγώνα τόνισε πως: «ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες».

Στο 4-2-1 το ρεκόρ του μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην 2η θέση αλλά στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενώ απέχει έναν βαθμό από τον 3ο Παναθηναϊκό με ματς περισσότερο.

Καλείται να αφήσει πίσω του το ντέρμπι της Λεωφόρου και να επικεντρωθεί στο μεγάλο παιχνίδι με την Άιντραχτ, στο οποίο θα μετρήσει δυνάμεις. Εν όψει του αγώνα με τους Γερμανούς ο Λουτσέσκου σχολίασε: «Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν καλά από ποιο πρωτάθλημα προέρχεται, είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος, βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν κερδίζει τόσο εύκολα, είναι μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μια ποιοτική ομάδα. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να αντιδράσουμε την στιγμή που θα χάσουμε την μπάλα και να εφαρμόσουμε όλα τα κομμάτια που αφορούν την νοοτροπία μας».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Συνεχίζουν εκτός από το ξεκίνημα ο νεοφερμένος χαφ Μάρκος Αντόνιο και ο έτερος χαφ Φ. Σοάρες. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Σάστρε (2/0), ο στόπερ Νάσμπεργκ (3/0) και ο χαφ Ρικάρντο (-).Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι αναμένονταν στην πρεμιέρα της στους ομίλους απέναντι στην σκωτσέζικη Αμπερντίν αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 2-1 στην Φρανκφούρτη και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Άνοιξε το σκορ στο 11’ με πέναλτι του Μαρμούς αλλά ισοφαρίστηκε δέκα λεπτά μετά από κακή αμυντική αντίδραση. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική αλλά βρήκε τη λύση από στατική φάση (61’ Κοχ) και στη συνέχεια απέκτησε περισσότερη κινητικότητα χωρίς πάντως να φτάνει σε τρίτο τέρμα. Δεν κινδύνευσε σε άλλο σημείο πλην του γκολ της ισοφάρισης και έστω και δύσκολα έκανε το καθήκον της.

Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη από τις 20 Αυγούστου και προέρχεται από την πρώτη της ήττα, με 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε αντίθεση με την αντίπαλο της που εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή της στο 21’ κάνοντας το 1-0. Έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 58’ κι έκτοτε πέρασε δύσκολες στιγμές, μην αποφεύγοντας το δεύτερο τέρμα στο 84’ έπειτα από ριμπάουντ σε χαμένο πέναλτι.

Απογοητευτικό ξεκίνημα, παρά το βατό πρόγραμμα έχει μόνο μία νίκη σε έξι αγωνιστικές (1-4-1) και βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς. Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 4 τέρματα αλλά τη σώζει η σφιχτή της άμυνας μιας και έχει δεχτεί μόνο 5. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ο βαθμολογικός της απολογισμός είναι πολύ φτωχός και δεν έχει δώσει ακόμα παιχνίδι με ομάδα της πρώτης εξάδας. Ακολουθεί εντός έδρας με την Χάιντενχάιμ.

Κυνηγάει πάντα την Ευρώπη και φέτος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ αλλά δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που το 2022 κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Η αποχώρηση του σταρ φορ Κόλο Μουανί για την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου γέμισε μεν τα ταμεία (95 εκατ. ευρώ) αλλά άφησε ένα τεράστιο κενό στην επίθεση μιας και χρόνος για αντικαταστάτη δεν υπήρχε ενώ ο έτερος «καθαρός» φορ Αλάριο ταλαιπωρείται συνεχώς με τραυματισμούς. Πλην του Κόλο Μουανί, είχε χάσει νωρίτερα κι άλλους κομβικούς παίκτες (Μπορέ, Λίνστρεμ, Καμάντα, Σο) ενώ από προσθήκες επένδυσε κυρίως σε ταλέντα που μέχρι στιγμής δεν βγάζουν μάτια, πλην του 19χρονου μέσου Λάρσον. Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνας και αυτό φάνηκε περίτρανα απέναντι στην Αμπερντίν, η οποία κατέβασε λεωφορείο στην Φρανκφούρτη και λίγο έλλειψε να πάρει το «Χ». Είναι η 3η χειρότερη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα στην παραγωγή ευκαιριών και η 2η χειρότερη σε αποτελεσματικότητα!

Εν όψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Τοπμέλερ, πρώην βοηθός του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν στην Μπάγερν, που αντικατέστησε τον Όλιβερ Γκλάζνερ το καλοκαίρι, δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστής για την πρώτη θέση. Είναι ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, του αρέσει να δημιουργεί από πίσω και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το ένθερμο κοινό. Υπάρχει κίνητρο στους παίκτες, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στα ματς της Μπουντεσλίγκα, φυσικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα υπάρχει μια ξεχωριστή λάμψη, θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό μίγμα παικτών, τόσο όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, όσον αφορά και τους δύο ακραίους τον Τάισον και τον Ζίβκοβιτς που είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και μέσα στην περιοχή».

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα η απουσία του ηγετικού επιθετικού χαφ Γκέτσε (6/0) ο οποίος θα γίνει πατέρας. Χάνει ακόμα ένα ο κάπτεν/αμυντικός χαφ Ρόντε (2/0), ενώ δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα ο μοναδικός «καθαρός» σέντερ φορ του ρόστερ, Αλάριο (-), ο ενίοτε βασικός μπακ Μαξ (5/0) και δύο μακροχρόνιοι αναπληρωματικοί που δεν επηρεάζουν.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Άιντραχτ δε θυμίζει καθόλου την ομάδα που κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ πριν 1,5 χρόνο και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μεγάλη ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε θέση ισχύος για την πρώτη θέση στον όμιλο. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από αυτό που παρουσιάζουν οι Γερμανοί η ομάδα του Λουτσέσκου και μέσα στην Τούμπα έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα. Παίζεται ο άσος σε DNB, πιο safe η κάλυψη στο 1Χ αλλά βρίσκεται χαμηλά και δεν έχει αξία.

FACTS

  • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.67 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 ΠΑΟΚ 6 16 5 1 0 16:10
  2 Άιντραχτ Φρανκφούρτης 6 9 3 0 3 11:7
Εμφάνιση όλων
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
27/4/2024
Μπάγερν Μονάχου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
2 - 1
19/4/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άουγκσμπουργκ
3 - 1
13/4/2024
Στουτγκάρδη
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
3 - 0
5/4/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βέρντερ Βρέμης
1 - 1
30/3/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ουνιόν Βερολίνου
0 - 0
17/3/2024
Ντόρτμουντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
3 - 1
10/3/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χοφενχάιμ
3 - 1
2/3/2024
Χάιντενχαϊμ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1 - 2
25/2/2024
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βόλφσμπουργκ
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.70% έπαιξε: X
  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.88% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες