1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Οσίγιεκ - Βασιλεία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,691 33.7%
X
€ 4,919 14.2%
2
€ 18,084 52.1%
Over
€ 1,383 58.5%
Under
€ 981 41.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Gradski Vrt
  • Χωρητικότητα: 22050
Αμφότερες με νέο προπονητή

Αμφότερες με νέο προπονητή

Η Όσιγιεκ από την Κροατία φιλοξενεί τη Βασιλεία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας τους εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν 3οι στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εντός έδρας με την Ανόρθωση.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΣΙΓΙΕΚ

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά καλή για το σύλλογο από την ανατολική Κροατία, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεκινώντας μάλιστα τις υποχρεώσεις της από τη δεύτερη προκριματική φάση. Παρ’ όλα αυτά το ξεκίνημα της καινούριας αγωνιστικής περιόδου έως τώρα κρίνεται απογοητευτικό και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές δίχως νίκη, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δίνοντας τα ηνία στο Νένατ Μπιέλιτσα. Αυτή η κίνηση είχε αρχικά θετικό αντίκτυπο, καθώς στο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου το περασμένο Σάββατο, η Όσιγιεκ νίκησε εύκολα και «καθαρά» τη Ριέκα εντός έδρας με 3-0, χάρη σε γκολ των Γιούγκοβιτς, Μπογκτσάι και Μίερεζ. Πλέον όμως έχει σαφώς δυσκολότερο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Βασιλεία.

Αυτό το «τρίποντο» ήταν το παρθενικό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη, καθώς είχε μετρήσει έως τώρα μία ισοπαλία αλλά και δύο ήττες, με χειρότερη στιγμή τον διασυρμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-1. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας οκτώ πόντους από την κορυφή όπου βρίσκονται η Ντιναμό και η Γκόριτσα. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο καινούριος προπονητής της ομάδας Νέναντ Μπιέλιτσα -ο οποίος εργάστηκε μέχρι πριν πέντε μήνες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ- τόνισε: «Θέλουμε να τα πάμε καλά στην Ευρώπη και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Η Βασιλεία είναι έμπειρη ομάδα αλλά κι εμείς έχουμε ταλέντο και πιθανότητες για πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Κάρο και Λόπα, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο μέσος Εντοκίτ.



ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν είχε καλή παρουσία και τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις και τη Σεντ Γκάλεν. Παρ’ όλα αυτά στο Κύπελλο τα πήγε καλύτερα και είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τετράδα. Στις 25/8 νίκησε εύκολα τη Βίντερτουρ στον ημιτελικό με 6-1 και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τη Γιουνγκ Μπόις και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο, στην επανάληψη είδε τους αντιπάλους της να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάνουν στο νταμπλ. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης προς το πρόσωπο του προπονητή Μαρτσέλ Κόλερ. Ο τελευταίος απομακρύνθηκε μετά από μία διετία, όμως η απόφασή για τον διάδοχό του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς τα ηνία δόθηκαν στον Τσιριάκο Σφόρτσα.

Στα 50 του χρόνια ο παλαίμαχος Ελβετός ποδοσφαιριστής ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας και στις αρχές αυτής, καθώς έπαιξε σε σπουδαίες ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Ίντερ, θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Ωστόσο ως προπονητής δεν έχει πετύχει τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2015 που είχε αποτυχημένο πέρασμα από την Τουν, επανήλθε πέρσι για λογαριασμό της Βιλ, ομάδας δεύτερης κατηγορίας και δεν πέτυχε κάτι ιδιαίτερο. Παρ’ όλα αυτά επιλέχτηκε για μία απαιτητική θέση. Στο πρώτο του ανεπίσημο ματς, η Βασιλεία διασύρθηκε από την Σάαρμπρικεν που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία γερμανίας, με 5-1.

«Δεν έχουν σημασία τα φιλικά και περιμένω βελτίωση στην εικόνα των παικτών μου. Δεν υπάρχει πίεση, περιμένω την αλλαγή να έρθει. Έχουμε επικεντρωθεί στην Όσιγιεκ. Φάνηκε ότι είχαμε κουραστεί πολύ στην προετοιμασία όμως θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση» σχολίασε ο νέος τεχνικός των Ελβετών.

Αγωνιστικά Νέα: Ο γκολκίπερ Όμλιν πωλήθηκε για 6.000.000 ευρώ στη Μονπελιέ. Οι δύο σημαντικότερες μεταγραφές έγιναν στην επίθεση, με τον 22χρονο επιθετικό Καμπράλ ο οποίος αποκτήθηκε από την Παλμέιρας για 4,4 εκατομμύρια ευρώ και για τον εξτρέμ Σένε από τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, ξοδεύοντας περίπου το ίδιο ποσό. Θα λείψουν οι μέσοι Τζάκα και Τσουφί.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Όσιγιεκ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα Κροατίας και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, το «μάρμαρο» το πλήρωσε ο προπονητής. Από την άλλη η Βασιλεία δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο επίσημο παιχνίδι, όμως πριν από περίπου δύο εβδομάδες προχώρησε κι εκείνη σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσίας. Έστω κι αν οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, το αποτέλεσμα του ματς θα κριθεί από την απόδοση των φιλοξενούμενων. Οι Ελβετοί είναι σαφώς καλύτεροι και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βασιλεία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Οσίγιεκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Οσίγιεκ
Βασιλεία
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες