4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ

9/11/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 914
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 547 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ στις 7/4/2024

Προϊστορία

7/4/2024 ΤότεναμΝότιγχαμ Φόρεστ 3 - 1
15/12/2023 Νότιγχαμ ΦόρεστΤότεναμ 0 - 2
11/3/2023 ΤότεναμΝότιγχαμ Φόρεστ 3 - 1
9/11/2022 Νότιγχαμ ΦόρεστΤότεναμ 2 - 0
28/8/2022 Νότιγχαμ ΦόρεστΤότεναμ 0 - 2
24/9/2014 ΤότεναμΝότιγχαμ Φόρεστ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 36,313 11.1%
X
€ 17,798 5.4%
2
€ 274,472 83.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

2

1

Σουτ εκτός εστίας

6

41%

Κατοχή μπάλας

59%

1

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

4

1

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

8

14

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: City Ground, Nottingham
  • Χωρητικότητα: 30602
  • Θεατές: 28384
Πάει να κλείσει μήνα χωρίς καθαρά δίχτυα η Τότεναμ

Πάει να κλείσει μήνα χωρίς καθαρά δίχτυα η Τότεναμ

Η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ Νότιγχαμ υποδέχεται για το θεσμό του Λιγκ Καπ την Τότεναμ, η οποία μετά την ήττα από την Λίβερπουλ υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνες για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Χωρίς χρήση VAR σ’ αυτόν το γύρο.

Με τυχερό γκολ στο φινάλε γλίτωσε το βαθμό (2-2) στο εντός έδρας με την Μπρέντφορντ. Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 20’ με ωραίο σουτ του Γκιμπς-Γουάιτ και διατήρησε τον έλεγχο έως τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όπου υπέπιπτε σε αβίαστα λάθη και από ένα τέτοιο προέκυψε το κερδισμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων και κατ’ επέκταση η ισοφάριση. Μπήκε μουδιασμένα στο δεύτερο μέρος δίνοντας μέτρα στην αντίπαλο αλλά δεν δέχτηκε φάση. Αναθάρρησε μετά το 65’ και ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ όμως στο 75’ πλήρωσε αμυντική αδράνεια και δέχτηκε την ανατροπή. Βγήκε όλη μπροστά και αφού γλίτωσε από χαμένο τετ-α-τετ των Λονδρέζων στο 84’, βρήκε το νικητήριο γκολ στο 90+6’ με αυτογκόλ.

«Παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 35 λεπτά και νομίζω αξίζαμε το προβάδισμα. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε πετύχει κι άλλο τέρμα. Δεν μου άρεσαν τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους, κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήμασταν άτυχοι αλλά δεν έπρεπε να τους φέρουμε σε τέτοια θέση, το δεύτερο ήταν κακή αμυντική συμπεριφορά. Εξαιρετικό που δείξαμε ψυχή στο τέλος και πήραμε κάτι από το ματς», δήλωσε ο τεχνικός της Κούπερ που διαμαρτυρήθηκε και για δύο πέναλτι που δε δόθηκαν στην ομάδα του.

Έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία, ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Γουλβς, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από την 17η Μπόρνμουθ που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το Σάββατο υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της σωτηρίας.
Ομάδα που πάντα ρίχνει βάρος στους κυπελλικούς θεσμούς, φέτος όμως η κατάσταση είναι διαφορετική αφού ο μεγάλος της στόχος είναι η παραμονή στην Πρέμειρ Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο παρατάχθηκε με αλλαγές αλλά κέρδισε εύκολα την Γκρίμσμπι εκτός (3-0).

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι ο Κούπερ δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει κάποια θετικά βήματα. Δεν είμαστε καθόλου κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά υπάρχει θετική πρόοδος και συγκεντρωνόμαστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Το ματς με την Τότεναμ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι επειδή είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά, πραγματικά ανυπομονούμε. Είναι μια ευκαιρία για να σημειώσουμε πρόοδο και μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά στο να γίνουμε αυτοί που θέλουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο χαφ Κόλμπακ (3/0) που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση. Τέλος η σεζόν για τον μπακ Μπιανκόν (2/0) που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Σταθερά εκτός ο στόπερ Νιακατέ (2/0) και ο μπακ Τοφόλο (8/0), από την άλλη πλησιάζει η επιστροφή του μπακ Ρίτσαρντς (-) ο οποίος χθες συμμετείχε για πρώτη φορά στην ομαδική προπόνηση. Αναμένεται ελεγχόμενο ροτέισον από τον Κούπερ.Δεν τα κατάφερε σε ακόμα ένα ντέρμπι φέτος, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (2-1) από την Λίβερπουλ. Για τρίτο σερί ματς βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, μένοντας πίσω στο 10’, είχε δοκάρι στο 15’ και τέσσερα λεπτά μετά διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι. Τελικά δέχτηκε δεύτερο στο 40’ μετά από τραγικό λάθος του Ντάιερ και είχε να ανέβει ένα βουνό στο δεύτερο μέρος. Έβγαλε πάντως αντίδραση, είχε δοκάρι κι άλλες δύο μεγάλες φάσεις προτού μειώσει στο 70’ με τον Κέιν. Συνέχιζε να πιέζει για την ισοφάριση αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω την ήττα. Αξίζαμε πολλά περισσότερα. Στο πρώτο μέρος ήμουν χαρούμενος με τη θέληση, την επιθυμία, τους ασκήσαμε αρκετή πίεση και δεν ξέρω γιατί ήμασταν πίσω με 2-0. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά, κάναμε φάσεις και ο γκολκίπερ τους έκανε καλές αποκρούσεις», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Κόντε.

Ήταν η 3η ήττα στα έξι τελευταία (3-0-3) και οι τρεις ήρθαν από άμεσες ανταγωνίστριες στη μάχη της τετράδας. Υποχώρησε στην 4η θέση και στο +3 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ματς περισσότερο. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Λιντς στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Στις 15 Οκτωβρίου ήταν το τελευταίο παιχνίδι που κράτησε το μηδέν, έκτοτε έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει σ' όλες τις διοργανώσεις.

Προέχει ο αγώνας στο Νότιγχαμ για το Λιγκ Καπ, ο πρώτος της στο φετινό τουρνουά. Πέρσι είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Τσέλσι, με τον Αντόνιο Κόντε να κυνηγάει γενικά τις κυπελλικές διοργανώσεις λαμβάνοντας υπόψη και τη θητεία του στην Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός πάντως δήλωσε έξαλλος με το πρόγραμμα στην Αγγλία: «Ξέραμε ότι ήταν τρελό να βάλεις το Μουντιάλ μέσα στη σεζόν, αυτό το πρόγραμμα είναι τρελό. Επίσης είναι πολύ περίεργο που η Αγγλία ξεκινάει τα ματς τρεις μέρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ. Είμαστε η μόνη χώρα που το κάνουμε, οι υπόλοιπες δίνουν χρόνο στους παίκτες να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσα. Είναι τρελό που στις 21 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ θα κληθούμε να δώσουμε αγώνα για το Λιγκ Καπ (σ.σ. αν προκριθεί η ομάδα του επί της Νότιχαμ). Και μετά σε τρεις μέρες έχεις αγώνα πρωταθλήματος. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί, αυτή είναι η αλήθεια…».

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε στις προπονήσεις και δίνεται διαθέσιμος ο εξτρέμ Ριτσάρλισον (9/0), μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής αφού λείπει από τις 15 Οκτωβρίου. Ο βασικότατος επιθετικός Σον (13/3) τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, θα υποβληθεί σε επέμβαση και τρέχει για να προλάβει το Μουντιάλ. Λογικά συνεχίζει εκτός ο στόπερ Ρομέρο (8/0), από την άλλη επέστρεψαν ως αλλαγή στο προηγούμενοι και υπολογίζονται οι εξτρέμ Κουλουσέφσκι (8/1) και Μόουρα (7/0), ο πρώτος μάλιστα έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κέιν.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μπερδεμένο παιχνίδι. Η Νότιγχαμ δεν έχει την πολυτέλεια να κυνηγήσει το Λιγκ Καπ αλλά είναι ομάδα που κάνει εκπλήξεις στους κυπελλικούς θεσμούς και μια ενδεχόμενη πρόκριση επί της Τότεναμ θα την έδινε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στη μάχη για τη σωτηρία. Παίζει στο γήπεδο της όπου πριν τρεις εβδομάδες νίκησε την Λίβερπουλ και δεν έχει πίεση για αποτέλεσμα. Από την άλλη τα «σπιρούνια» δεν πατούν σταθερά στα τελευταία παιχνίδια, η απουσία του Ρομέρο στα μετόπισθεν τους έχει κοστίσει, ενώ προέρχονται και από δύσκολο παιχνίδι με τους «κόκκινους». Υποψιασμένοι πάντως οι μπουκ που έχουν ζυγίζει σωστά το σετ αποδόσεων λαμβάνοντας υπόψη και το ροτέισον που αναμένεται να κάνει ο Κόντε. Δεν θα μπλέξουμε. Ζορίζονται χαρακτηριστικά να κρατήσουν το μηδέν στα τελευταία ματς οι Λονδρέζοι, χαμηλά όμως και το αμφίσκορο το οποίο δεν αξίζει σε τέτοιες τιμές. Ενδεικτική η πρόταση.

FACTS

  • Η ομάδα Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τότεναμ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τότεναμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο NSym1317, με το υψηλότερο yield +5.03% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες